Az igazságügyi boncolás nem hozta összefüggésbe kábítószer-fogyasztással annak az embernek a halálát, akinek a holttestét még vasárnap a fővárosban a Stadionoknál találták meg - közölte a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn az MTI-vel.
A közleményben emlékeztettek, a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
Vasárnap közölték azt is, új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.
A rendőrség az üggyel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki. A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását – írták.
Korábban írtuk: Új pszichoaktív szer ölt a Puskás Ferenc Stadionnál
Új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap délután az MTI megkeresésére.
Azt írták: a nyomozást azt követően rendelték el, hogy az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.
Zoom
A rendőrség közölte azt is, hogy a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - tették hozzá.