A Fidesz semmilyen szinten nem hajlandó vitázni a legesélyesebb kihívójával, a Jobbikkal - írja közleményében a párt szóvivője, alább a folytatás.
Nemcsak Gulyás Gergely kormánypárti frakcióvezető utasította el, hogy ütköztesse érveit a bevándorlás kérdésében a Jobbik frakcióvezetőjével, hanem az RTL Klub által szervezett politikai vitát is lemondta a Fidesz. Orbán Viktor fél Vona Gábortól, és a Fidesz központilag letiltja politikusait, vagy mondja le azokat az eseményeket, ahol a Jobbikkal szemtől szemben vitázhatna. A fideszes maffia csak az általa behálózott szatellitellenzékével, a szocialistákkal hajlandó vitába bocsátkozni, amelyet így próbál lélegeztetőgépen tartani.
Orbán Viktor és a Fidesz fél, ezért rombolta szét a sajtószabadságot, ezért korlátozza a szólásszabadságot és építi ki korrupt, önkényuralmi rendszerét az élet minden területén. Fő kihívóját be akarja tiltani, ráuszítja a befolyása alatt tartott ügyészséget, a számvevőszéket, a kormányhivatalokat és hazug pártsajtóját. Ez Orbán Viktor terve, ennek fog megálljt parancsolni a Jobbik 2018-ban. Véget vetünk a maffiakormányzásnak, elszámoltatjuk a felelősöket, helyreállítjuk a jogállami normákat és a ma lábbal tiport szabadságjogokat - zárja szavait Mirkóczki Ádám.