Vajda Norbert Végegyháza jobbikos polgármestere arról számolt be, hogy nagyon jó a kapcsolattartás és az együttműködés a rendőrséggel, aminek az is köszönhető, hogy 2 hét alatt a harmadik bűnözőt fogták el a településen - fogalmaz a Vidék Ma.
Csütörtökön a helyi körzeti megbízott arról tájékoztatott, hogy van még egy körözés alatt álló végegyházi lakos, akit nem találnak – kezdte személyes beszámolóját a Vidék Ma portálnak, amit azzal folytatott, hogy sötétedés után Andrej Attilával, a Magyar Önvédelmi Mozgalom helyi vezetőjével elmentek megnézni a keresett személy lakását, ahol észre is vették, hogy némi fény szűrődött ki az ablakon.
"Értesítettem a rendőrséget, akik gyorsan ki is értek, és körbezártuk a lakást, majd nem sokkal később el is fogtuk közös erővel a lopásért körözött személyt. Én, mint polgármester, ahogyan ígértem a választási kampányomban is, mindent megteszek a közbiztonság javulásáért, ezért is töltöm rengeteg szabadidőmet a települést járva nappal és éjszaka. Mindent el fogok követni azért, hogy a településen megszüntessük a bűnözést, és mindenkivel betartassuk az együttéléshez szükséges normákat" – közölte.
Zoom
Az elfogott bűnözőt kísérik a rendőrök és Vajda Norbert
Végegyháza az előbbi példából láthatóan is jó útra lépett, és töretlen hittel, rendületlenül végzi munkáját a település vezetője a MŐM-mel karöltve a lakosság érdekében.
(Vidék Ma nyomán)