2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:19 Holttestet találtak egy kiégett budaörsi lakásban08:01 Elesett egy francia katona a szíriai harcokban07:23 Három migránscsempészt és pakisztáni rakományukat kapcsolták le Pécsnél07:07 Várhatóan ma újabb négy év letöltendő Merkellel sújtják a néhai Németországot06:54 Trump Irán rakétaitól félti izraeli barátait22:17 Ma azt is megtudtuk, hogy Észak-Korea lesz az Egyesült Államok hatalmi egyensúlya22:02 Ano-elnök: Csehországnak mindenképpen az Európai Unióban a helye21:36 Megint lesz mitől földhöz vernie magát Éles Elméjűnek21:04 Tartanak a betiltott függetlenségi népszavazástól: Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett 20:47 Kis erejű földrengés rázta meg Észak-Koreát - de az is lehet, hogy Kína kegyvesztett kertitörpéje robbantgatott20:34 Ötödikes kislányra támadtak román osztálytársai Besztercén - zavarta őket a magyar beszéd20:02 Két hétig tartott a nagy fogadkozás: Orbánék már rá is bólintottak Románia OECD-csatlakozásra19:58 Lefutottnak tűnik a holnapi Bundestag-választás19:26 Eltűntek az orbánisták a Fidelitasból18:53 Napelemet a putrik tetejére! A Fidesz az MSZP nyomdokain küzd "roma honfitársaink" kegyeiért - Z. Kárpát vs. Molnár a KO-ban
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Valódi volt Wass Albert aláírása

Reklám

Zas Lóránt elvesztette azt a budapesti pert, amelyben bizonyítani igyekezett, hogy Wass Albert aláírása hamis azon a jegyzőkönyvön, amelyben a nagy erdélyi író fiaira, azaz a Czegei Wass Alapítványra hagyta műveinek kiadási jogát.

Vége tehát egy olyan pernek, amelyben már-már Wass Albert emlékét gyalázta Zas és magyarországi kiadójának vezetője, Turcsány Péter azzal, hogy az író aláírását hazugságnak igyekeztek föltüntetni anyagi okokból. Tisztul tehát a hosszú ideje tartó kiadói jogvita, aminek minden Wass tisztelő olvasó örvendhet.

Zast most állítólag az amerikai hatóságok is vizsgálni fogják, mert a budapesti bíróságon magával a per tényével azt igyekezett bizonyítani, hogy egy amerikai közjegyző hazudott. Ugyanis Wass Albert a megkérdőjelezett aláírást amerikai közjegyző előtt és annak hitelesítésével vetette papírra.

(SZKR)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready