2018. február 22-én Kubinyi Tamással az Álmos Király TV élő világhálós adásában beszélgetett dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a végkifejlet felé tartó és baljós jelekkel kísért Budaházy-Hunnia-büntetőperről.
Tavalyelőtt nyár végén a terrorizmussal is vádolt 17 hazafit első fokon összesen 125 év fegyházra ítélték egy súlyosan törvénytelen és hatálytalan ítélettel. A másodfokú eljárás szakmai elemzése itt olvasható (szerző: dr. Gaudi-Nagy Tamás).
Kinek az érdeke az, hogy már több mint 9 éve igyekeznek minden követ megmozgatva terroristának minősíteni nemzeti érzelmű ellenállókat, akik a hazánk függetlenségéért és szabadságáért küzdöttek? Miért akarják azt, hogy a terrorizmus ne a valódi terroristákkal (iszlám szélsőségesek - legújabban pl. nálunk Ahmed H., a gyurcsányi időszak 2006 őszi állami terrorizmusa rendőri segédlettel) legyen a társadalmi tudatban összekapcsolva, hanem nemzetükért áldozatokra is kész hazafiakkal ?
Milyen példátlan törvénytelenségek és milyen bűncselekmények megalapozott gyanúja lengi körül az elsőfokú ítéletet? Hogy áll a másodfokú eljárás és mi várható?
A nemzeti jogvédő gondolatainak folytatása és a televíziós műsor felvétele itt található.