2018. április 20., péntek, Tivadar, Töhötöm napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 Majdnem kész a Putyin-limuzin21:57 Pislákol még az élni akarás Merkelisztánban: így futamít meg egy 17 éves német lány két rátámadó "fiatalt"21:38 Kim Dzsong Un állítólag már az amerikai csapatok kivonásához sem ragaszkodik21:03 Egy fokkal tisztább lesz a levegő: kivonul Budapestről a korábban Orbánt is pénzelő Soros-alapítvány20:39 Máris vége a legújabb elszámoltatás-szimulációnak: Gyárfás szépen hazamehet20:00 Hernádi marad a Mol elnöke19:11 Sneider: javítanunk kell a kommunikáción18:40 Fagylaltozás miatt büntetett 16 ezer forintra egy lányt a BKK18:18 Moszkva: német klórt, brit füstbombákat találtak Kelet-Gútában17:38 Ezt valahogy kifelejtették a migránskampányból: az Orbán-kormány a harmadik legbefogadóbb a térségben16:51 Több mint félmillió eurót játszott el egy pap Olaszországban az egyházközség pénzéből16:32 Véget ért a Castro-korszak, most már egy villamosmérnök Kuba új elnöke15:25 Szíriában támadta az Iszlám Államot az iraki légierő14:37 Sikeres volt az első gyermeken végrehajtott hazai tüdőátültetés - Dorka bepótolhatja a 13 évet14:20 Hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet Budaházyék ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Elég az Árpád-sávos zászló gyalázásából!

Szeptember 18.-a óta próbáljuk megértetni a hatalomgyakorlókkal a „csíkos zászló” (Nicolae Jancso kétszeres Kossuth-díjas filmrendező egy SZDSZ gyűlésen) és a nyilas zászló közötti alapvető különbségeket. A továbbiakban ezekről egyetlen szót se szóljunk – csupán a tényeket nézzük, melyekre Lenin elvtárs is azt szokta volt mondani, hogy „mehetnek Szibériába” (Maurice Paleologue emlékiratai).

A szigorúan bizonyított tényeket pedig kizárólag a hatalomgyakorlók logikai rendszerében fogom vizsgálni, hogy eldönthessük, hogy tudatlanság vagy gonosz indulat (Vörösmarty Mihály) vezeti-e őket, amikor gyalázni kezdték az ország- és nemzetpusztítás ellenében felemelt országépítő dinasztiánk zászlaját?Első lecke.

Vegyünk elő egy közepes földrajzi atlaszt, és lapozzuk fel az egyes országok címereit, zászlait. Három csoportba oszthatóak azok, amelyek sértik a politikai korrektséget:

1., Albánia, Szerbia-Montenegró (mára Szerbia) és Oroszország a kétfejű sassal szembeszökően vállalja a Habsburg restaurációt.

2., Elfogadhatatlan területi követelést, nyílt agressziót fejez ki:

 - Örményország a török felségterületen lévő Ararát;

  - a világűr különböző fokozatú uralmának vágyát fejezi ki Törökország a félhold; valamint Ausztrália és Új-Zéland a Dél keresztje szerepeltetésével.

3., Végül: tudatosan kérkedik a fasizmussal a látszólag liberális szellemiségű Franciaország: államcímere maga a fasces (vesszőnyalábra erősített bárd), a fasizmus névadója.Feltételezhetjük-e, hogy ezek a szembeszökő tények elkerülték az országunkat (pusztulásba) vezető, a Parlamentben randalírozó politikusaink, és rossz magyarsággal fogalmazó, de elvhű újságíróink figyelmét? Lehetséges, hogy diplomás, egykori cenzorként széles humán műveltségre szert tevő közéleti személyiségek nem igazodnak el egy középiskolai térképfüzetben? Lehetetlen.

De nézzünk távolabbra.


Második lecke.

Egy igen aprócska azonosságra hívom fel a figyelmet. Az NSDAP és a náci Németország zászlaja ugyan a horogkeresztet (svasztikát) tartalmazta, de széles, jó nagy veres alapon. Horthy Miklós meg is jegyezte első berlini útjáról hazatérve: „Túl sok bennük a vörös!”Még egyszer: vörös alapon a horogkereszt. Mint tudjuk, a hatalomgyakorlók rémképe szerint az „árpádsávos” zászló közepén volt a nyilaskereszt. Épp úgy, mint fentebb elemzett náci zászlón. S ezért kelt félelmet a jóérzésű antirasszista emberekben az „árpádsávos” zászló, amelynek közepéből ugyan hiányzik (sose volt ott) a nyilaskereszt, de mégis ugyanaz.Mint látjuk: az alap VÖRÖS!

„A finánctőke legagresszívebb csoportja” (Marx-idézet) jelenleg az NSDAP és a náci Németország veres zászlaját használja tetőtől talpig – hisz, mint megmagyarázták, ha hiányzik is a közepéből valami, akkor is ugyanaz. Egy kicsivel több zsidót irtottak ki ezen zászló alatt, mint a hatalomgyakorlók emlegette „nyilas zászló” alatt. Kitaláltuk, melyik pártra gondoltam? Láttuk elnökválasztó gyűlésük veres hátterét? ERRŐL van szó.

Harmadik lecke.

Eddig közismertnek gondolt tényekkel hozakodtam elő, most viszont meglepetés következik. Lássunk először két képet. Íme:Nos: valljuk be, kínos – de a nácizmus az Egyesült Államokban kezdődött. Az 1870-es évek közepén derék szabadkőművesek (SZABADKŐMÛVESEK) alapították a Német Munkások Nemzeti Szocialista  Pártját, első vezetőjük neve: Francis Bellamy.

Az eredeti szocialista pártból szakadtak ki egy „teozófikus társaság” formájában, jelvényük a kezdőbetűkből alkotott, elforgatott svasztika lett.A párt és szimbóluma az amerikai hadseregbe is beférkőzött. A 45. gyaloghadosztály egészen 1941-ig, pontosabban a német hadüzenetig (1941. december 11.) a horogkeresztet alkalmazta karjelvényként.("New discoveries show that American soldiers used the swastika as their symbol early in World War I, and up to 1941, against Germany. The symbol was used by Americans in the French Escadrille Lafayette, by the 45th Infantry Divison, on Boeing P-12 planes" - Idézet a US Army egyik honlapjáról.)

Az amerikai légierő több alakulata megkülönböztető jelvényként használta - például a French Escadrille Lafayette az I. világháborúban, illetve a Raul Lufberry sztárpilóta vezette legendás repülőosztály – egészen 1941-ig.

Az 1930-as években polgári célokra is használták a horogkeresztet az USÁ-ban: hol a csillagos-sávos zászló közepén, mint az első képünkön látható, hol pedig karszalagokon, echte náci és nyilas divat szerint.

De a Nagy Szovjetunió se maradt le (a később bőven letagadott, s fasisztának átkeresztelt) testvér szocialista mozgalomtól – a két szabadkőműves-jelkép (veres csillag és svasztika) egyaránt szerepelt például a Délkeleti Front alakulatjelvényeként, pecsétjeként a polgárháború idején, illetve zászlókon, és tucatnyi rubel papírpénzen néhány évvel tovább.
Ne csodálkozzunk: közös ősből ágazott el a két remek mozgalom: Hegel, Fichte a nagyszülők, tőlük indult el az egyik Nietzsche-Hitler, a másik Marx-Lenin-Sztalin irányban.


Ismétlés a tudás anyja, memorizáljunk:

alap- és kedvenc színük a VÖRÖS.


S csupán azért, hogy bővüljön a névsor: a két világháború között a lengyel hadseregben piros alapú svasztika is volt használatban, sőt Finnországban is a hivatalos szimbólumok közé tartozott ugyanekkor.

/Egy kis kitérő. A svasztika amúgy nem ördögtől való: ősi  indogermán szakrális jelkép – hol Nap-, hol örök élet- és újjászületés-szimbólum, hol pedig hullám-díszítőelem az ógörögöktől Indiáig. De függőleges-vízszintes egyenesekkel!!!!!)

Összefoglalás

A képlet roppantul egyszerű. Amennyiben a fentebb felsorolt tények ellenére csupán nemzet- és országépítő dinasztiánk zászlaja sérti a hatalomgyakorlóinkat, akkor nyilvánvaló, hogy

1., kizárólag a magyarokat gyűlölik;

2., nyilvánvaló, hogy tőlünk, a magyarságtól élesen elkülönítik magukat;

3., és bizony fajüldöző, rasszista hatalom (a „gonosz indulat”) uralkodik a maradék magyarság felett.

És nyilvánvaló, hogy mindezek leplezése céljából vádolnak bennünket, magyarokat.

Szombathely, 2007. Böjtmás Havának 23. napján

Sárközy Csaba (tanár magyar)

(Utóirat: tisztelettel köszönöm meg barátaim, név szerint leginkább dr. Balogh Sándor politológus professzor /USA/ segítségét a forrásanyagok megtalálásában.)
 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready