Zebrán áthaladó nőt ütött el egy autó hétfőn Szerencsen. A 85 éves gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség weboldalán.
A police.hu-n megjelent közleményben azt írták: a 2018. november 19-én 16 óra 35 perckor a Gyár utcában történt baleset körülményeit még vizsgálják.
Kispest
Kispesten is történt egy gázolás. A Vas Gereben utca 71. szám előtt hétfőn, 17 óra 20 perc körül egy személyautó gázolt halálra egy nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette.
A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a Vas Gereben utcát az Ady Endre út és a Tóth Árpád utca között – olvasható a közleményben.
Vámosgyörk
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte, hogy eddig tisztázatlan körülmények között ütött el egy személygépkocsi egy gyalogost 2018. november 19-én 17 óra 40 perc körül Vámosgyörkön, az István király úton.
Az 59 éves helyi nő a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés ideje alatt.
(MTI - Híradó - Police nyomán)