A révkomáromi eset időzítése alighanem szándékos: két nap múlva készül megemlékezni a városból dolgozni vitt zsidókról a helyi kajmán közösség és hű díszgój pincsikutyáik, ezért valamelyikük a nagyobb hatás kedvéért horogkeresztet festett pénteken a felvidéki Révkomárom zsinagógájának falára.

A bűntény időzítése alighanem tudatos, mert a kis lélekszámú révkomáromi zsidó közösség a kamukauszt világnapjának alkalmából két nap múlva készül megemlékezni a városból dolgozni vitt naplopó fajtársaikról.

A nagyobb nyomaték kedvéért a falra felfestették a 88-as számot is, mivel a latin ábécében a nyolcadik betű a "H", ezért szerintük hazafias szervezetek gyakran használják a "Heil Hitler!" üdvözlési forma rövidítésére, helyettesítésére.

A hitközséget képviselő Paszternák Tamás, aki valószínűleg a régi zsidó trükk egyik megbízója, esetleg kivitelezője volt, közleményben reagált a történtekre, amelyben arra kérte az embereket: tegyenek meg mindent az egyre erősödő gyűlölködés ellen, beszéljenek a vészkorszak áldozataitól, hogy ily módon megőrizzék emléküket, amely semmiképpen sem merülhet feledésbe.

Emlékezetes, hogy tavaly év végén az amerikai főváros George Washington Egyetemének kollégiumában egy zsidó hallgató szobájának ajtajára hat alkalommal horogkeresztet festett valaki, emiatt meg is hurcoltak egy ártatlan diákot. A rendőrség azonban rejtett kamera segítségével kiderítette, hogy az elkövető maga a feljelentő zsidó. Bár a rágalmazó biboldó névtelen akart maradni, amerikai netes és nyomtatott lapok hamar kinyomozták a kilétét: Sarah Marshak-nak hívták.

Úgyhogy erről is ennyit.

Kuruc.info

Kapcsolódó cikkünk:

NBC: A zsidó lány horogkeresztet pingált az ajtajára - lebukott az amerikai talmudista