2018. november 21., szerda, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Donald Trump: Szaúd-Arábiával szövetségesek maradunk, mert szem előtt tartjuk Izrael érdekeit21:02 Az üzemanyag adóemelése ellen tiltakoznak a franciák, de Macron "ellenáll"20:06 Orbán támogatottja szerint nem a migránspárti erők, hanem a nacionalizmus és antiszemitizmus az ellenfél az EP-választáson19:39 Líbiában egyre szakszerűbben kezelik a migránskérdést18:55 A tehén- és kecskeszarvak problematikájáról népszavaznak Svájcban18:27 Nem vették fel Koszovót az Interpolba17:56 Mirkóczki rendkívüli nemzetbiztonsági ülést szeretne17:17 Rendőrökre támadt egy Allah akbarozó Brüsszelben - de nem biztos, hogy terrorista, lehet, hogy bélyeggyűjtő17:02 Visszakaphatják lakásaikat a bedőlt jelzáloghitelesek16:51 Gruevszki ártatlan, igazat mond, és bántanák a börtönben - hát persze hogy megkapta a menekültstátuszt16:38 Lengyelország és Izrael sem írja alá az ENSZ migrációs csomagját15:18 Már az Airbnb is antiszemita lett14:31 Nem volt cigarettája az idős asszonynak, de Józsi megoldotta14:14 Három kilométernyi kisvasútért rondíthatnak bele az egyik utolsó érintetlen magyar erdőbe13:24 Filmet készített a börtönéletről a büntetés-végrehajtás - és valamiért mindkét főszereplő fehér, magyar ember
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Egy magyar méhész segítségkiáltása – Hamisítókat támogat Gráf

Reklám

Üdv, Kurucok! A politikai maffia által irányított média igyekszik elhallgatni az alábbi hírt, pedig az egyik leghíresebb magyar termékrõl, a minden idõkben is exportképes magyar akácmézrõl van szó. Kérem egyúttal, hogy a mézhamisítók helyett igazi méhészeket támogassunk, közvetlenül tõlük vásárolva!

Dinnyés Kálmán irredenta méhei (Független illusztráció a Kuruc.info képarchívumából, Szabó Sándorné fényképét beküldte: N. E.)

Április elején, egy ellenõrzés során (ha jól informálódtam, akkor egy APEH, VPOP, ÁNTSZ, Állategészségügy közös akció) a dunavarsányi Aranynektár Kft.-nél olyan mennyiségû hamis mézet és mézhamisításhoz szükséges anyagokat találtak – cukor, enzimek, mézaromák stb. –, amit már képtelenség volt eltitkolni. Így az üzemet ellepték a hatóság emberei, és azóta is le van zárva, se ki, se be, sem ember, sem árú. A parlamenti pártok érdekköre viszont mindent megtesz azért, nehogy kitudódjon.
Hogy miért? 2007-ben a magyar mézexport 25 000 tonna volt. Magyarországon 15 000 tonna mézet vásároltak fel, a fennmaradó pár kilócska, valahogy „keletkezett”. A fent említett cég becsületes, magyar méhészek ezreit tette tönkre a mézpiaci árak lenyomásával, ráadásul a hazánkban található üzletek polcait (nem csak a multikét) elárasztotta silány termékeivel, aminek a valódi magyar mézhez köze sem volt! Ezen a 10 000 tonna hamisítványon évente 1-2 milliárd tiszta nyeresége volt, aminek egy része a cég „támogatóinak” zsebébe vándorolt. Többek között az OMME (Országos Magyar Méhészeti Egyesület), vagy említhetnénk akár az illetékes miniszter urat is (Gráf József) aki ismerte az üzemet, és maximálisan támogatta. (Még tábla is található az üzem bejáratánál, amin azt tüntetik fel, hogy milyen pályázatokból épült-szépült, márpedig jól tudjuk, hogy ma Magyarországon ki nyer nagy összegû pályázatot…)
Az információ egyszerûen leellenõrizhetõ, csak ki kell menni a telephelyre, és mézfelvásárlás után érdeklõdni. Be sem engedik az embert a kapun, hanem közlik, hogy zárva az üzem.
Sajnos itt tartunk! A még megmaradt, exportképes áruk tönkretétele elérte a méltán híres magyar mézet is. Ezúton kérnék minden kedves jóérzésû magyar honfitársamat, hogy úgy támogassa a magyar mézet, hogy termelõtõl (biztos mézet!) vásároljon, bárhol is legyen az országban. Hisz hál’ Istennek, Magyarország természeti adottságaiból kifolyólag nincs olyan szeglete az országnak, ahol ne lenne kis- vagy nagyméhész!
Tisztelettel:
Egy magyar méhész

(Kuruc.info)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready