Két férfi meghalt, amikor egy autó és egy busz összeütközött vasárnap reggel a Ferihegyi repülőtérre vezető úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
A gyorsforgalmi utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az Alpár és a Csata utca közötti szakaszon - írták.
(MTI)
Frissítés: Lőszerek is voltak a személyautóban
Vasárnap reggel halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton a XVIII. kerületben. Egy személyautó ütközött egy utasokat nem szállító busszal: annak sofőrje megsérült, az autó két utasa még a helyszínen életét vesztette.
A kocsiban, illetve abból kiszóródva a helyszínelők lőszert találtak, amit az RTL Híradónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya meg is erősített. Levelükben azt írták, hogy a lőszerekre a balesetben meghalt két férfinak nem volt engedélye, ezért lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt nyomozást rendeltek el az ügyben. Hogy pontosan mennyi és milyen típusú lőszert találtak, azt egyelőre a rendőrség nem árulta el.
Ahogy azt sem lehet tudni még, hogy az autó miért sodródott át a szemből érkező busz sávjába. A helyszínen készült felvételeken látni, hogy a buszsofőr, aki könnyebben megsérült, próbált lehúzódni és nekivezette a járművet a szalagkorlátnak.
(RTL - HVG)