Régi, vissza-visszatérő kérdés az, hogy a cigányok durvaságra, agresszivitásra, bűnözésre, antiszociális fellépésre való hajlama (azaz, ahogy vezetőik eufemisztikusan meg szokták fogalmazni, "heves vérmérséklete") genetikailag öröklődik-e, vagy csak és kizárólag a "nevelés", a szocializáció, az erőszak-központú, gádzsóellenes, bűnözésre nevelő mokka "kultúra" "eredménye". A tárgyban most Tornyi Győző (a témában) “tűzközeli” fideszes politikus nyilatkozott.

Bevezetés
Mindnyájan tudjuk, hogy a cigányság génállománya az egyik legrosszabb az egész földkerekségen. Ezt többek között az is igazolja, hogy derék mokkáink tudományos kutatás által is bizonyítottan átlag 70-es IQ-val rendelkeznek, azaz (a civilizált emberek mércéjével mérve) debilek és nem beszámíthatók. Emiatt teljes értékű embernek sem lehet tekinteni őket. Ezt advocatusdiaboli is megfogalmazta nagyszerű hozzászólásában: Miért nem egyenértékűek a cigányok a fehérekkel?

Mi másfél évvel ezelőttig megpróbáltunk viszonylag konzervatív, "lerasszistázhatatlan" állaspontot képviselni többek között a Cigány Kisokosban, amikor azt írtuk, hogy a bűnözés öröklődésére semmilyen bizonyíték nincs. Természetesen már akkor kijelentettük, hogy a cigányság belterjességének, fajtalankodásának és rendkívül egészségtelen életvitelének eredményeképp törvényszerűen kialakuló genetikai degenerációnak lehetséges, hogy köze lehet a mokkák köznapi viselkedéséhez. Ez később többszörösen be is igazolódott; lásd pl. anyagainkat ITT [Durva: a vérfertőzés eredménye: négykézlábon járó cigányok + képek], ITT [A Magyar Orvos a cigány vérfertőzés, belterjesség következményeiről] és ITT [Reloaded: Magyar egyetemi tanulmány: nem csak hepatitist terjesztenek, dögöt esznek, vérfertőznek, bélférgesek].

Azóta még több víz lefolyt a Dunán; például kiderült, hogy Új-Zélandon kutatók egyértelműen azonosítottak egy enzimet, a MAO-O/A-t, amely kétséget kizáró módon felelős az agresszivitásra, bűnözésre való hajlam öröklődéséért. A témához kapcsolódó Wiki lap is egyértelműsíti (az érintett emberfajtákat, népcsoportokat politikailag korrekt okokból elhallgatva), hogy az antiszociális viselkedés, a bűnözői beállítottság öröklődik: “Egy, örökbe fogadott embereket vizsgáló kutatás azt vette górcső alá, hogy mennyire öröklődik a bűnözésre hajlás. Kiderült, hogy igenis van korreláció. Ez azt látszik alátámasztani, hogy vannak olyan öröklődő biológiai karaktersztikák, tulajdonságok, amelyek növelik a bűnelkövetési hajlandóságot.” ("One adoption study in Denmark found that adoptive siblings split into separate foster homes had a 12.9% concordance rate of crime and aggressive behavior. This study also showed correlations between biological parents who committed criminal activity and their children they gave up for adoption committing criminal activity. This seems to suggest that biological characteristics which increase the risk for criminal convictions and aggression are transmitted from biological parents to their offspring and increase risk for criminal convection.")
Tornyi nyilatkozata

A kifejezetten visszafogott, még csak véletlenül sem rasszista, a fórumba saját nevén író, hivatásos (!) fideszes politikus amati - Tornyi Győző a témában a következőket írta ((további eredetik ITT):

"Nem tudom ki emlékszik még, a 80-as évek végén, 90-es évek elején volt egy időszak, amikor - főleg amerikai - gyermektelen házaspárok sok cigány gyereket örökbe fogadtak Magyarországon. (Czeizel dr-t perbe is fogták miatta, mert segített egy csomó esetben.) (Kuruc.info: mivel Amerikában arányaiban nem sok cigány van, viszont sötétebb bőrű annál inkább, emiatt szó sem lehet arról, hogy azért lett antiszociális bűnöző, mert akaratlanul is felvette a cigányok mentalitását, életstílusát, azaz hasonult azokhoz, felfedezve magában származását. A sötétebb, “cigányos” bőr, haj ott kifejezetten pozitív népcsoport, az import-indiaiak, pl. számítástechnikusok, programozók sajátja. Így, még egyszer, azt sem lehet hazudni, hogy Amerikában azért cigányosodtak el az örökbe adott csecsemők, mert hasonultak a fizikailag nagyon hasonló helyi [fajta]társaikhoz.)
Ennyit hozott a magyar sajtó.
Azt meg b@szott közölni pár évvel később, hogy az esetek kb 70 %-ánál a gyerek 6-8 éves korában nagyon komoly problémák kezdődtek.
Hiába volt a lakásban 3 fürdőszoba, a gyereket csak erőszakkal lehetett megmosdatni. Hiába kapott tetemes zsebpénzt, lopott a közösségben, ahova járt. Meg onnan is, ahova nem járt. Tanulni nem volt hajlandó, erőszakos, durva, hazudozó volt mindenkihez. "Csak az erőből értett!" Több esetben próbálkoztak a visszahonosítással az örökbefogadók! Az akkor örökbe fogadott - ma 18 - 20 éves embereknek jelentősen több mint fele már büntetett, lumpen életvitelű, rosszabb esetben szakképzett bűnöző.


Az összes gyerek kikerülése 1 éves kor előtt zajlott le
(Kuruc.info: így szó sem lehetett arról, hogy cigány “nevelést” kaptak. Teljesen “érintetlenek”, “tiszták” voltak.) Általában fél és egy éves kor között.
Lehetett füröszteni. De nem akart eljönni az a pillanat, amikor önállóan igényelte volna a fürdést. Ha békén hagyták, leszokott róla!! :-)) Ha elfogadták a hazugságot, hogy "már megfürödtem!", egy idő után roppant büdös lett a gyerek, és megsértődött, hogy őt erővel meg akarják füröszteni. Volt olyan, akit megvádolt a 6-7 éves gyerek, hogy perverz, mert leskelődni akar, amikor ő fürdik!

A dolgok természetéből adódóan nem tudok forrást megjelölni. Egy ilyen téma legfeljebb nagyon soká, tudományos publikációban - ha egyáltalán - fog megjelenni. Olyanban, amit lehetőleg nagyon kevesen olvasnak, pl. "Genetikusok általános szemléje" (Fogalmam sincs, hogy ilyen létezik-e.)

Amit viszont tudok: 1990 és 2002 vége között nagyon sok olyan információ jutott el hozzám, ami a legkisebb publicitást sem kapta meg. Az ún. "Információk belső használatra" tipikus esetei.

Az említett ügyben azok a szervezetek és magánemberek, akik tevőleg részt vettek benne, utólag is próbálták nyomon követni a gyerekek sorsát, életútját. Czeizelék is. Ugyanis nemcsak "jogállás önkényes megváltoztatása" - vagy mi a fene volt a vádban, hanem még lelkiismeretlenséggel is vádolták őket!! Abból a körből kerültek ki információk, de ismétlem, a dolgok természete azt diktálta és diktálja a mai napig, hogy ezek soha ne váljanak "hivatalos" infóvá!!
Annak idején engem nagyon érdekelt a téma, úgyhogy kicsit utána tapogatóztam. "Elég sok kézen kellett átmennem", hogy aránylag konkrét infókat kapjak. Aztán, amikor már megismert néhány ember azokból a társaságokból, már jobban csöpögtették. De soha semmilyen "hivatalos" jelentést, elemzést nem láttam tőlük. Mondjuk érdekes is lett volna, mert hát mégiscsak büntetőpert akasztottak a nyakukba - nem csak Czeizeléknek - hanem másoknak is, akik az akcióban részt vettek. Saját maga ellen meg mégse szolgáltat senki bizonyítékokat. “


Ehhez bizony nem kell sok kommentár, különösen annak fényében, hogy Tornyi vállalja a fent leírtakat, és ident státusza van, azaz személyazonossága valóban bizonyított.

Válaszként egyébként több, hasonló sztori is érkezett, azokoból is szemezgetünk, bár, természetesen, a fentiek fontosságát, átütő erejét nem érik el:

"Én csak egy sztorit hallottam. Egy orvos – most már idős ember - magához vett egy állami gondozott c.gyereket. Az örökbefogadás idején - nem tudok pontos adatokat a gyerek korát illetően - kisgyermek volt. Felnőve hasonló "tüneteket" mutatott,és megpróbálta a mostoha apját - aki minden jót megadott neki - megmérgezni, hogy hamar beülhessen az örökségébe. Az orvos azonban még idejében rájött, és így megmenekült. A fiúval nem tudom mi lett.
De a tény. az tény. A legtöbb farkasból sosem lesz kutya,a vére bármikor felülírhatja a nevelést,és megvadulva a széttépi a gazdát."

"Lombrozo készített tanulmányokat a bűnöző típusról! Konkrétan - vizsgálta a szülők pozitív és negatív tulajdonságai mennyire öröklődnek. Szerinte a pozitív tulajdonságok kevésbé öröklődnek mint a negatívok. Tehát egy (ork) bűnöző típus (ork) gyereke valószínű bűnöző lesz."

"Egy tanulmány foglalkozott az állami gondoskodásban felnövekvő gyerekek magatartási zavaraival.
Ebben megállapították, hogy a roma származású gyerekekkel lényegesen több magatartásbeli, tanulási, beilleszkedési gond van, mint a nem roma gyerekekkel.
Erre jött egy jogvédő, vagy roma vezető magyarázata, hogy a cigány gyereknek jobban hiányzik a család, ezért olyan debilek."

Igen, egyre inkább egyértelműsödik, hogy a cigányság menthetetlen. Bármennyire is próbálják tagadni a fajvédők, ők valóban a génjeikben hordozzák mindazon negatív tulajdonságokat, amelyeket a cigánysággal asszociálunk.
Kedves cigányfajvédők! Nácizás helyett kérjük a fent linkelt hivatalos tanulmányok, valamint Tornyi állításainak tételes cáfolatát! Ugye, hogy nem fog menni?

A fentiek mellett ajánlott cikkek (a linkeket feltétlen kövessük! Nagyon sok, kapcsolódó cikket nem linkeltünk be jelen írásunkból):

Olvasónk a genetikailag kódolt cigánybűnözéséről

Időszerű: Nobel-díjas a sterilizálás mellett és a színesek alacsony IQ-járól