2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

A Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítását szorgalmazza a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat is támogatta azt a szándéknyilatkozatot, amelyben az aláírók hitet tettek a Nemzeti Ifjúsági Tanács még ez évi megalakulása mellett. Sajnálatos módon az európai uniós országok közül egyedüliként hazánkban nem működik ez a fontos intézmény.
A Jobbik IT nemcsak most, hanem már megalakulása óta szorgalmazta ezen érdekérvényesítő és konzultatív szerv létrejöttét, hogy végre legyen egy legitim, reprezentatív és a fiatalok problémáit megjelenítő ernyőszervezet, mely hatékonyan tud fellépni az ifjúság érdekében.
A hazai NIT mostani szakaszához való eljutásért köszönet illeti azt a néhány embert, aki elkötelezett híveként a kezdetektől fogva dolgozik érte. Érdekes látni a kormány „amit nem tudsz megakadályozni, állj az élére” taktikáját, de kérjük, hogy fejezzék be a színjátékot és ne más tollával ékeskedve próbálják magukat az ifjúság felé elkötelezettként beállítani, mint azt az erről a kezdeményezésről szóló hírekben előszeretettel teszik. Számos, valójában az ő hatáskörükbe tartozó területen bizonyíthatnák az elkötelezettségüket, például foglalkozhatnának inkább az oktatásban meghozott rossz döntések felülvizsgálatával vagy a fiatalkorú munkanélküliség csökkentésével.
Bízunk benne, hogy a most végső szakaszába érő előkészítő folyamat eredményeként rövidesen egy kormányzati befolyástól mentes, átlátható és fiatalok helyzetén javítani tudó tanács jön létre. Az előkészítő munkához természetesen a pártpolitikai célokon felülemelkedve a Jobbik IT felajánlja segítségét, hisz közös célunk, hogy a folyamat mielőbb beérjen, és a NIT megkezdhesse tényleges működését - áll a Jobbik Ifjúsági Tagozat közleményében.


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready