Az MVSZ Sajtószolgálat Rácz Sándor temetéséről hírt adó levelében az aláírók között szerepel Nagy Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének alelnöke - őt küldte az ülésre a szövetség Palkovics Imre képviseletében.
Zoom
A "keresztény szakszervezet" alelnöke azonban a legkevésbé sem keresztényi vagy nemzeti elhivatottságáról ismert, hiszen, míg szakszervezeti harcairól eddig semmit nem hallottunk, arról annál többet, hogy keresztény- és nemzetellenes erőkkel tüntet a nemzetiek ellen.
Itt például a Magyar Élet Menete ellen ágálnak, mert "ez burkolt zsidózás":
Zoom
Ezen a rendezvényen többek között a következő szervezetekkel tüntetett együtt: Demokratikus Koalíció, Hit Gyülekezete, Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, MSZP:
Zoom
Ugyanők tiltakoztak és tüntettek Gyöngyösi Márton ellen is, lásd itt, itt vagy itt.
Rácz Sándor sajnos többé már nem tud véleményt nyilvánítani Gyurcsányról, az MSZP-ről, a hitgyülisekről és társaikról, aki viszont életében legalább egyszer találkozott vele, az tökéletesen tisztában van azzal, hogy semmit sem akart volna a legkevésbé, mint hogy ilyen alakok vegyenek részt a temetése előkészítésében.
A Munkástanácsok Országos Szövetségének vezetői között azonban van más ismerős arc is, így talán érthetőbbé válik, milyen emberekről van szó, s miért Nagy Imrével akarják meggyalázni Rácz Sándor emlékét: a gazdasági ügyvivő Baumgartner Lajos veszprémi fideszes önkormányzati képviselő. A helyi sajtóban például ilyen cikkekkel találkozunk a "munkásságával" kapcsolatosan: Várkert a Seychelle-szigeteken, Homokozó tele kutyaszarral – avagy fecseg a felszín, hallgat a mély.
(Kuruc.info)