Az álnemzeti, álkeresztény, álkonzervatív és áljobboldali kormány minden település élére fideszes lakájt kíván helyezni polgármesternek és erre minden eszközt igénybe vesz. A párt tagjai nem riadnak vissza olyan törvénytelenségektől sem, amelyek már megkérdőjelezik a jogállamiságot és a jogbiztonságot Magyarországon.
Érpatakon Orosz Mihály Zoltán fölényes választási győzelmét kívánja meglékelni a fideszes országgyűlési képviselő dr. Simon Miklós, aki 8 osztályos sógornőjét kívánja a polgármesteri székbe ültetni. Célja eléréshez összefogott a helyi cigány kisebbségi elnökkel, aki aljas hazugságokat tartalmazó nyilatkozatokat készített, Simon pedig ezeket a koholt bizonyítékokat felhasználta és benyújtotta a Területi Választási Bizottsághoz abból a célból, hogy
- megsemmisítsék egy teljesen tiszta választás eredményét a fideszes lakáj köztisztviselőkkel teletömött TVB törvénysértő határozata segítségével, és
- lejárassák az ország közvéleménye előtt az érpataki választások tisztaságát, holott több választáson keresztül rutint szerzett profi, szakértő csapat garantálta a választások tisztaságának megkérdőjelezhetetlenségét.
A hazugságok leleplezésére a szavazatszámláló bizottság elnöke, annak helyettesei, jegyzőkönyvvezetői, több delegált és a HVI illetékese is nyilatkoztak a választások tisztaságát bizonyítva. Olyanok is nyilatkoztak, akik Orosz Mihály Zoltán ellenzékének delegáltjai voltak, de istenfélő emberként nem kívántak asszisztálni ekkora mértékű aljassághoz.
A folytatás ide kattintva érhető el, az Érpataki Modell honlapján.