Farkas Gergely, Jobbik Ifjúsági Tagozat-elnök közleménye:
A Jobbik Ifjúsági Tagozat kampányt indít Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben! címmel. A célunk az, hogy bevonjuk az oktatási helyzet legnagyobb kárvallottjait, a diákokat is a jelenlegi vitákba, mert úgy érezzük, hogy a köznevelésben részt vevő közel 1,3 millió fiatal szavai, észrevételei nem találnak meghallgatásra.
Kampányunk egyrészt interneten keresztül fog zajlani, erre egy külön oldal áll rendelkezésre a www.jobbikit.hu/hallasdahangod címen. Emellett tagjaink, aktivistáink segítségével százezernél is több szórólapot fogunk eljuttatni a fiataloknak az ország minden részén, több száz településen. A honlapon és a szórólapokon lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy az észrevételeiket, problémáikat megosszák velünk. A Jobbik országgyűlési képviselői pedig vállalják, hogy ezek közül minél többet tolmácsolnak a kormánypárt felé az Országgyűlésben.
A Valódi Nemzeti Konzultáció részeként meghirdetett Hallasd a hangod! kampány azért is fontos, mert a fiatalok között legnépszerűbb pártként elengedhetetlennek tartjuk, hogy a fiatalok véleménye is megjelenjen a jelenlegi vitákban. Szeretnénk, ha ők is éreznék, hogy fontos a véleményük, és van, aki meghallgatja őket. Biztatunk tehát minden diákot, hogy mondja el véleményét, akár a honlapon keresztül, akár tagjaink által osztott szórólapokon keresztül.