Fejes Tibor, a döntően jobbikos vezetésű Törökszentmiklós alpolgármesterének közleménye:
A 2014. októberi önkormányzati választásokat követően Polgármester Úr (Markót Imre, Jobbik - a szerk.) felkérésére és jobbikos képviselő társaim egyhangú támogatásával lettem alpolgármester. Az eltelt szűk másfél év közös munka alatt azonban bizalmatlanság alakult ki velem szemben.
Éppen ezért meghoztam azt a döntést – előtérbe helyezve Törökszentmiklós fejlődésének fontosságát, melyet csak összefogással és kellő alázattal lehetséges véghezvinni -, hogy alpolgármesteri megbízatásomról – az önkormányzati képviselőségem kivételével - 2016. április 30-val önként lemondok.
Szeretném leszögezni, hogy sem az eddig elvégzett alpolgármesteri munkámban, sem a magánéletemben nem történt olyan változás, amely indokolta volna döntésem. A bizalmatlanság okait pedig sem most, sem a későbbiekben, semmilyen fórumon nem kívánom részletezni.
Továbbra is ellátom töretlen hittel és legjobb tudásom szerint az 1-es számú választókörzet képviseletét, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Jász-Nagykun Szolnok megyei elnökségének alelnöki munkáját és folytatom a Jobbikban végzett kabineti munkásságom.
Törökszentmiklós, 2016. április 25.
(Forrás: Fb)