A Hazatérés Temploma közleménye:
A Hazatérés Temploma gyülekezete mély megütközéssel és erkölcsi felháborodással értesült a Médiavadász blog egyházközségünket és annak volt és jelenlegi szolgálattevőit alpári stílusban rágalmazó cikkéről.
A gyülekezetünket három évtizeden át hűséggel pásztoroló, a közegyház iskolai intézményrendszerét a kommunizmus után visszaszerző, a Károli Egyetemet és az Egyetemes Zsinatot alapító, az egyházi személyek átvilágítását egyedüli egyházkormányzóként többszörösen szorgalmazó, az ötvenhatos forradalom mártírjaiért elsőként harangozó, és őket állami tiltás ellenére egyházi szertartással búcsúztató, nemzetközi hírű rendszeres teológus, dr. Hegedűs Loránt, "a magyarok püspöke" személyének bemocskolására tett visszataszítóan kegyeletsértő kísérlet kivált elégtételt kíván.
Ezért lelkészünk, ifj. Hegedűs Loránt és felesége büntetőfeljelentései mellett Egyházközségünk is feljelentést tesz, és erre kéri az összes nemzeti és keresztyén értékrendet valló egyházi és világi civil szervezetet. Szégyenítsük meg együttesen a habsburgiánus, szinkretista és elitista szekta beszűkült agyú és kilúgozott lelkű vezetőit, hogy megtanulják tisztelettel emlegetni magyar nemzetünk és keresztény egyházaink hőseit és hitvallóit.
Erős gyomorral rendelkező olvasóink a politikai célzatú lejáratú cikket itt találják.