Csaknem húsz "holokauszttagadó tartalmú" weboldal ideiglenes eltávolítását rendelte el az ügyészség indítványára a bíróság. Dr. Ibolya Tibor fővárosi főügyész alább olvasható közleményéből kiderül, mi volt a holodogmatikát megsértő eretnek honlapok bűne.
A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség indítványára a bíróság elrendelte csaknem húsz olyan weboldal ideiglenes eltávolítását, amelyeken egy holokauszt tagadó (a fővárosi főügyésznek nem erőssége a helyesírás - a szerk.) könyv volt beszerezhető, illetve annak tartalma megismerhető.
A megállapítható tényállás szerint egy svéd író tollából, magyar fordításban olyan könyv jelent meg Magyarországon, amelyben a szerző azt állította, hogy a gázkamrákban történt tömeggyilkosságok története pusztán egy mítosz, illetve hazugság. Az írás szerint a zsidóságot bár érték megaláztatások, gyötrelmek, de a Hitler vezette Németországnak nem volt célja az európai zsidók likvidálása, államilag szervezett megsemmisítése.
A fenti írás egyértelműen tagadja a nemzeti szocialista (minden bizonnyal a nemzetiszocialistára gondol dr. Ibolya Tibor főügyész, hiszen a nemzeti érzelmű szocializmus inkább a vegetáriánus bengáli tigris kategóriája lenne - a szerk.) rendszerek által elkövetett népírtás (igen, így írja a fővárosi főügyész - a szerk.), illetve emberiség elleni cselekmények tényét. A nemzeti szocialista (sic!) rendszer bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt indult nyomozást a nyomozó hatóság - mivel az elkövető (a könyv magyarországi forgalmazásával foglalkozó cég vezetője) külföldön tartózkodik - felfüggesztette.
A fenti könyv azonban beszerezhető, illetve annak tartalma megismerhető több internetes oldalon. A kerületi ügyészség ezeknek a weboldalaknak az ideiglenes eltávolítására tett indítványt a Budai Központi Kerületi Bíróságon.
A Budai Központi Kerületi Bíróság a kerületi ügyészség indítványában foglaltaknak megfelelően, a bűncselekmény folytatásának megakadályozása érdekében valamennyi weboldal tekintetében elrendelte azok ideglenes eltávolításával történő ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét.
A főügyész úr nem kötötte az orrunkra, mely kiadvánnyal és mely honlapok követték el napjaink legsúlyosabb bűncselekményét, de talán kárpótolhatjuk kedves olvasóinkat, ha a fejlécünkben található "Holokamu" elnevezésű menüre kattintanak, ott ugyanis számtalan hasonló, tabudöntögető írást olvashatnak. Természetesen szabadon.

Orvosa és gyógyszerésze szerint túladagolása lehetetlen
Egyébként alrovatunk végleges hozzáférhetetlenné tételét a Pesti Központi Kerületi Bíróság már több mint egy éve elrendelte. De a jelek szerint hasonló hatásfokkal, mint Dajcstomi a 2013-as, 72 órás ultimátumot.
Es persze ne feledkezzünk meg arról a cikkünkről sem, amelyikről már úgy írt a SzektATV, hogy a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság döntése értelmében elérhetetlen. Egy kattintással meggyőződhetünk az állítás valóságtartalmáról: Elbocsátó levelek, fizetési kimutatások, precíz adatkezelés - "unortodox" dokumentumok Auschwitzból
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: