A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya nyomozást folytat fegyveresen, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. augusztus 29-én 15 óra 30 körül a képen látható Demecs Norbert és ez idáig ismeretlen három társa bementek Budapesten a XIV., Öv utca egyik épületének lakásába, és az ott egyedül tartózkodó sértettet bántalmazták, és fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegetve értékei átadására kényszerítették, majd ismeretlen helyre távoztak.
Az elkövetők a rablás során számítástechnikai eszközöket, mobiltelefont és készpénzt tulajdonítottak el. A rablás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A férfiról fényképfelvétel áll a hatóság rendelkezésére.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 461-5110-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
(Police.hu)