Miközben Kriza Ákos arról beszél, hogy kiteszik a fészekrakókat az Avasról, úgy tűnik, máshova meg beteszik őket. Az Aulich utcán egy a miskolci önkormányzat kezelésében lévő társasházban ugyanis új felzárkóztató programot indítanak. Első körben hajléktalanokat akarnak beköltöztetni a társasházba, a jórészt nyugdíjas szomszédokat pedig már most arra biztatják, adják el a lakásaikat.
Zoom
A terület Miskolc egyik legértékesebb része. Most még. Ha a program részeként hajléktalanokkal és más „kisebbségekkel” árasztják el, hamarosan az egyik legolcsóbb lesz. Vajon mit szól ehhez a nagy telepáthelyező Kriza Ákos, és mit szól a terület fideszes képviselője, Eperjesi Erika? Vajon kinek az érdeke, hogy zuhanjanak az ingatlanárak Miskolc Rózsadombján?
A Jobbik felszólítja Kriza Ákost, mint a város polgáraiért felelősséggel tartozó polgármestert, adjon magyarázatot a lakosságot joggal felháborító, az idős szomszédokat pedig félelemmel eltöltő betelepítésre - írja közleményében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, miskolci frakcióvezetője.