Nemrég szállították haza az olaszországi tragikus buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfira a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége. A fuvarozók érdekképviseleti szerve, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) felhívással fordul tagjai és minden együttérző felé, hogy irányított véradással segítsék a mielőbbi gyógyulást.
Empátiára, összefogásra és irányított véradásra kéri tagvállalkozásait a NiT Hungary a veronai buszbalesetben életveszélyesen megégett 41 éves férfi felépülése érdekében.
A férfi testének 60 százaléka égett meg, jelenleg a budapesti Honvéd Kórházban ápolják, gyógyulását és hazatérését párja és kéthónapos kislánya várja.
A NiT Hungary az irányított véradáshoz való csatlakozásra kéri fel a többi hazai közúti fuvarozói szakmai érdekképviseletet és azok tagságát, illetve a teljes közúti fuvarozói társadalmat.
A véradással kapcsolatos minden információ megtalálható a NiT Hungary honlapján, valamint a segítségre szoruló férfi élettársának Facebook oldalán: