Biztos emlékszünk még rá - feledni sajnos túl nehéz lenne -, ahogyan néhány hete a B.-A.-Z. megyei rendőrkapitányság próbálta bizonyítani a kurvából lesz a legjobb feleség tételét azzal, hogy kimondottan cigány fiataloknak hirdetett ösztöndíjprogramot, hogy a rendőri pálya felé próbálja előcsalogatni a kelleténél rejtettebb erőforrásokat, ráadásul mindezt már 21. alkalommal. Ezúttal a Heves megyei rendőrkapitányságon volt a sor, hogy áldozzon a társadalmi egyenlőség oltárán. Ők pedig, meghallván a kor(szellem) szavát, gyorsan cselekedtek is. És hogy mi okozta a kisebbfajta földrengést a hevesi csendőrsírok fölött? A Pintér-huszárok legújabb bűnmegelőzési csodafegyvere: a cigány ki mit tud...
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. május 20-án rendezte meg a főkapitányság dísztermében a „Ki mit tud?” elnevezésű rendezvényt főként roma fiatalok számára, akik lehetőséget kaptak, hogy bemutassák tehetségüket - fogalmaznak a rendőrség honlapján.
Zoom
Sajnos nem vicc. A rendőrök "főként roma fiataloknak" rendeztek versenyt (vajon milyen módszerrel felügyelik a faji alapú kvótát? - a szerk.), ahol a jelentkezők több kategóriában bizonyíthattak - írják közleményükben, melyből az is kiderül, hogy az idei évben (mert bizony nem egyedi esetről van szó - a szerk.) 97 "fiatal" nevezett 54 produkcióval tánc, vers és próza, valamint ének-zene kategóriában.
Kiválasztottak egy továbbjutót is, aki az Országos Rendőr-főkapitányság által (!) a későbbiekben megrendezésre kerülő országos döntőn (!) képviseli a megyét.
Végezetül következzen néhány kép a bűnmegelőzés és rendcsinálás magasiskolájából, "főként roma fiatalok" részvételével.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)