Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom nevű ballib gittegylet kezdeményezésére nyolc ellenzéki párt megállapodott egy új, szerintük arányos választási rendszerről. A magyargyűlölő DK önmagát meg nem hazudtoló záradékkal írta alá a nyolcpárti megállapodást.
„A DK záradékkal látta el a dokumentumot. Eszerint mi továbbra sem értünk egyet azzal, hogy azok, akik nem itt élnek életvitelszerűen (vagy nem itt éltek az elmúlt években), szavazhassanak” – írta Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán. "Ne határozhassa meg, hogy milyen lesz a magyar nyugdíjrendszer, oktatás, vagy az adószabályok, akinek később nem ezen szabályok között kell élnie" - teszi hozzá az árérzékeny prolifüleket cirógatva.
Zoom
Akiknek a nemzetárulás természetes
"Ne dönthessenek rólunk, mert nem viselik döntésük következményeit" - tagadja meg sokszorra a nemzeti köteléket a legnagyobb természetességgel a böszme.
A hvg.hu megkereste a DK szóvivőjét, kire értik ezt a kikötést. Kiderült, azokra nem, akik tartósan külföldön dolgoznak, csak azokra a határon túli, "magyar állampolgársággal is rendelkezőkre", akik nem itt élnek – idézi a zsidó lap Gréczy Zsoltot.
(ATV nyomán)