A miskolci Fidesz fejezze be a hisztériakeltést - erre szólított fel Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője, mert a Fidesz országgyűlési képviselője, az egyébként zsidóseggnyaló Csöbör Katalin szájából rosszul áll a permanens Soros-tervezés.
Jakab Péter felhívta Csöbör Katalin figyelmét: eddig egyetlen párt, a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, 20 ezer gazdag migránst engedve be letelepedési kötvénnyel. A politikus szerint a Fidesznek egyetlen baja van a Soros-tervvel – azon túl, hogy még a szakszolgálatok sem tudják, létezik-e –, hogy nincs belőle pénze.
„Ha az lenne a Soros-terv, hogy Soros György (sic!) vesz 20 ezer kötvényt, hogy betelepítsen 20 ezer migránst, a Fidesz boldogan hajtaná végre ezt a tervet” - fogalmazott Jakab Péter. Hozzátette: lehet, hogy a kormánypárt épp erre az ajánlatra vár, ezért nem hajlandóak megszavazni a Jobbik Alaptörvény-módosítását, ezért nem hajlandóak megválni a kötvényektől, és ezért nem hajlandóak feljelenteni sem a milliárdost, amit így a Jobbiknak kellett megtennie.
Jakab Péter úgy véli, a Fidesz nem megoldani akarja a migránskérdést, hanem meg akar élni belőle. Ezzel szemben a Jobbik véget fog vetni a „migránsbiznisznek” és a lakosság hiszterizálásának is. „Nem félelemkeltésre, hanem józan észre van szükség”, ezért a Jobbik alaptörvényi szinten fog nemet mondani mind a kvótákra, mind a Rogán-féle kötvényekre, a kerítést pedig nem Borsodból elvezényelt, túlhajszolt rendőrökkel, hanem erre szakosított határőrséggel fogják megvédeni – közölte a Jobbik politikusa.
(Kuruc.info)