Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, tájékoztatta a csatorna az Indexet. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepel az ATV képernyőjén. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható. Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.

Havast egy héttel ezelőtt Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon – igaz, egy olyan ügyet vett elő ismét, amit 2011 óta emleget, de ez semmit nem változtat a lényegen: azzal vádolta az újságírót, hogy amikor az alkalmazásában állt, Havas szexuális szolgáltatásokat akart tőle ellenszolgáltatásért cserébe. A második ügy pénteken robbant: Molnár Anikó, a Való Világ és a Nagy Ő című műsorok egyik szereplője is szexuális zaklatással vádolta Havast.
Molnár a valóságshow-k után a médiában szeretett volna elhelyezkedni, de ez pár Playboy-címlapban merült csak ki. Ezek után többféle műsorral is próbálkozott, de egyikből sem lett semmi. Havassal akkor került kapcsolatba, amikor egy közös könyvet írtak A sztár, a lúzer és aki az anyját kereste címmel, amiben Molnár sztorijait Havas jegyezte le. Az állítólagos zaklatásokra pont ekkor került sor, azaz a könyv írása alatt.
Pénteken még azt írta, nincs szó semmiféle felfüggesztésről: