Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban - közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerdán. A kiállítást elviszik majd minden megyébe.
Zoom
Böröcz László azt mondta, azért van szükség a plakátokra, "hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban".
Zoom
Felháborítónak nevezte, hogy néhány ellenzéki politikus megkérdőjelezi a határzárt. "A hatalom megszerzéséért bármire képesek, még arra is, hogy a fiatalok jövőjét veszélyeztessék a kerítés lebontásával" - jelentette ki. Hozzátette, a plakátokon azon ellenzéki politikusok - és gondolataik - szerepelnek, akik kritizálták a határzárt. Közöttük megemlítette Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, Szél Bernadettet, az LMP társelnökét és Vona Gábort, a Jobbik vezetőjét.
Zoom
"Ne legyenek illúzióink, ha ez a csapat hatalomra kerülne, akkor egészen biztos, hogy bárki lenne is a miniszterelnök közülük, Brüsszel és Soros Györgyék visszaküldenék a szájkosarat és rájuk csatolnák a pórázt" - fogalmazott a Fidelitas elnöke az MTI beszámolója szerint.
Zoom
A kiforgatott Vona-idézettel, illetve Lázár beismerésével ebben a cikkünkben foglalkoztunk: Vona 2015-ben: nem elég a gyoda, honvédség és határőrség kell - Fidesz-tévé: Vona le akarja bontani a kerítést
Mazochisták számára videó is van a sajtótájékoztatóról: