Több mint száz sajtópert nyert a Jobbik a Fidesz hazugsággyáraival szemben. Mindez nem a Jobbik dicsősége, hanem a Fidesz szégyene - írja közleményében Jakab Péter, a Jobbik szóvivője. Alább a folytatás.
Szégyen, hogy ma az a Fidesz irányítja Magyarországot, amely program és vitaképes miniszterelnök-jelölt híján álhírekkel, lejárató kampányokkal, ócska hazugságokkal akarja legyőzni a kormányváltó erőt.
Mindezt teszi az adófizetők pénzén, százmilliós állami hirdetésekkel támogatva azokat a médiumokat, amelyek sorra veszítik el a pereket a Jobbikkal szemben, miközben sok esetben az igazságot még bírói végzés ellenére sem hajlandóak közölni. Orbán Viktor annyira fél a hatalom elvesztésétől, hogy felhatalmazta a sajtóját arra, ha kell, akár a bíróságot is vegyék semmibe, de ne hagyják abba a Jobbik gyalázását.
A 100 megnyert per mutatja, a Jobbik felvette a harcot a Fidesszel és a hozzájuk tartozó álhírgyárakkal szemben. És ezt nemcsak magunk miatt tesszük. Ma ugyanis rólunk hazudnak címlapon, holnap bárkiről hazudni fognak, akivel a Fidesz politikai-, üzleti- vagy magánérdekből le akar számolni.
A Jobbik április 8-án véget fog vetni a rákosista médiaterrornak, annak, hogy a hatalom a sajtót agymosásra, lejáratásra és megfélemlítésre használja. A Jobbik vezette Magyarországon a médiának egyetlen feladata lesz: a hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatás. Aki ennek nem tesz eleget, azt nem milliós állami hirdetésekkel, hanem milliós büntetésekkel fogjuk jutalmazni. Az embereket ugyanis következmények nélkül becsapni nem lehet.
Frissítés: A Magyar Idők főszerkesztő elvtársa nem fizet
A Jobbik végrehajtást kért a Magyar Idők című napilap ellen, miután nem fizették ki a bírósági ítéletben szereplő összeget. A párt szóvivője a lap főszerkesztőjétől szerette volna meg tudni, miért nem teljesítik a bíróság ítéletét.
Kapcsolódó: