2018. május 26., szombat, Fülöp, Evelin, Gyöngyvér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:57 Elfogták a 300-szoros gyilkosként néhány éve szabadult kolumbiai Popeye-t, mert megfenyegette Twitteren az egyik elnökjelöltet11:38 Az ugandai sofőröknek is a vérükben van a vezetés: busz rohant bele tömegszerencsétlenséget okozva egy traktorba és egy kamionba11:13 Honvédelmi államtitkár: a toborzást nem lehet elég korán kezdeni - Országszerte programokat szervez a honvédség10:52 Vasúti hidakat és alagutakat is fel akartak robbantani Kárpátalján Porosenko bátor katonái - szigorúan az ukrán-magyar barátság jegyében10:25 Orbán igazságügyi minisztere is csatlakozott a demokráciaféltőkhöz10:11 Ciklon tombol az Arab-félszigeten09:45 A Dunába repült egy autó a Várkert Bazárnál09:28 Végre liberalizálhatja a magzatgyilkosságokat az írek buzi indiai miniszterelnöke09:03 Magyarország legjobb pálinkái versenyeznek a jövő héten Komáromban08:29 Kolumbia is az OECD tagja lett08:07 A tengerbe ugráltak a szegény megmentendő menekültek, nehogy az olaszok és a "civilek" helyett a líbiaik vegyék fedélzetre őket07:36 Leminősítheti az új kormány költségvetési tervei miatt Olaszországot a Moody's07:10 Pótlóbusz jár egész hétvégén a Batthyány tér és Békásmegyer között a HÉV helyett 06:54 Trump: "nagyon gyümölcsöző" tárgyalások folynak Észak-Koreával, akár az eredeti időpontban is létrejöhet még a csúcstalálkozó22:09 Hat órán belül kétszer is letartóztatták az egykori román világbajnokot
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Karddal az utcán - szó szerint megpróbálta lefejezni haragosát a cigány hegylakó Tarnaleleszen

Emberölés bűntettének kísérete miatt emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség azzal a 62 éves férfival szemben, aki egy karddal próbálta meg lefejezni haragosát Tarnaleleszen.

A vádlott fiának 2017. július 4-én egy büntetőügyben tartott tárgyaláson terheltként kellett megjelennie. Tartva attól, hogy fiát a bíróság nem hagyja szabadlábon, a férfi egész nap idegesen viselkedett, italozott, és mások előtt azzal fenyegetőzött, hogy a sértettet, akit – alaptalanul bár, de – nagy befolyású embernek tartott, még aznap le fogja szúrni. A vádlott haragját az váltotta ki, hogy szerinte falubelijének vélt kapcsolatai révén lehetősége lett volna segíteni a fián, azonban mégsem tett az érdekében semmit. A fenyegetőzést az érintett szóbeszédként hallotta ugyan a faluban, de azt nem vette komolyan.
A vádlott nap közben otthonában felkereste a sértettet, akivel még egyszer megpróbált a fia érdekében beszélni, de a sértett erélyesen elküldte őt a háztól. Ezen felindulva a terhelt hazament, és magához vette a falon dísztárgyként elhelyezett 70 cm pengehosszúságú kardot, amit elrejtett a ruhája alá, majd elindult a faluba. Útközben az egyik utcában egy ház előtt észrevette az autójában éppen várakozó sértettet. Odament hozzá és közölte vele, hogy ő „nem viccel, ha kell, levágja a fejét”.
Haragosa még ekkor sem vette komolyan a fenyegetést, sőt, merészen visszaszólt, hogy „itt vagyok, vágd le a fejem”, mire a vádlott a ruhájából előhúzta a kardot, és azzal a leengedett szélvédőn benyúlva egy metsző mozdulattal a másik nyaka irányába vágott. A sértett védekezésképpen maga elé kapta a bal karját, amivel megmentette az életét, mivel a vágás így nem érte el a nyakát, viszont a kezén nyolc napon belül gyógyuló, vérző sebesülést okozott.
A történtek hatására az életét már joggal veszélyben érző férfi az újabb támadás elől úgy tudott elmenekülni, hogy tövig nyomva a gázpedált, nagy sebességgel elhajtott a helyszínről.
A Heves Megyei Főügyészség a vádiratában végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság mellékbüntetésül tiltsa el az elkövetőt a közügyek gyakorlásától, továbbá kötelezze őt a 650 000 forintot meghaladó bűnügyi költség viselésére - közölték honlapjukon. Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready