2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:02 Újabb holdbéli földrajzi helyeket nevezett el Kína22:55 Szexuális zaklatással vádolják a pápai nunciust Párizsban22:35 Trump szerint Nobel-békedíjra jelölte őt a japán miniszterelnök21:45 Toroczkai az ATV-ben tudta meg, hogy hazudnak neki a cigánybűnözésről beszélő rendőrnyomozók21:00 Furcsa ízlés: az európai szocik csúcsjelöltje találkozni akar a ballibek ékesszóló diáktüntetőjével20:37 Soros után Jakab Pétert is elérte a "fideszes antiszemitizmus"20:16 Svéd feminista miniszter: riasztó, hogy Magyarországon azt szeretnék, több gyerek szülessen19:50 A napokban indul a legújabb kormányzati migránskampány19:41 Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon19:28 Utolsó leheletével még exhumáltatná Francót a "spanyol" kormány18:50 Utcára vonul a Mi Hazánk, a zsidó olimpia ellen is alá lehet írni Toroczkaiéknál18:41 Az ukrán főügyész nyomozást indíttatott Timosenko ellen18:19 Amerika tartós holdprogramot tervez17:26 Ezért mentek Varsóba a zsidók és bérenceik: Pence új holokausztról hazudozott, Netanjahu háborúra uszított17:01 Volt egy kis diplomáciai csörte Lengyelország és Izrael között amiatt, hogy kit is kell nácizni, de már megoldódott
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Sport :: :: Hozzászólások

Hosszú Katinka szakított Tusuppal, aki házasságtöréssel vádolja őt, és letörölte a Facebook-oldalát

"Így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök" - írja Facebook-oldalán a háromszoros olimpiai bajnok úszó.
Katinka a tavaly decemberi rövidpályás Eb-n versenyzett legutóbb, utána hónapokat hagyott ki. December 29-én jelezték hivatalosan, hogy házasságuk megpróbáltatásokon megy át.
Zoom
Idén először a Mare Nostrum-sorozatban, júniusban ugrik majd medencébe, és rajthoz áll az augusztusi, glasgow-i Eb-n is. Az októberi rövid pályás világkupán pedig Budapesten is láthatjuk majd.
Frissítés: Tusup szerint ő az áldozat
A rendszeresen őrjöngő, mindenkivel minősíthetetlenül viselkedő, Katinkát a saját kreálmányának nevező edző a közösségi médiában közzétett levélben azt írta:
Igen, a hír igaz. Katinkával már nem vagyunk sem magánéleti, sem szakmai kapcsolatban, személyes okok miatt. De megérdemlik, hogy tudják az igazságot: azok a személyes okok arról szóltak, hogy elárult engem. Bevallotta, hogy – a házasságunk szentségét porba taposva – félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.
_
[...]
_
Katinka húsvétkor vallotta be a házasságtörést. A meggyőződésemhez, az elkötelezettségemhez és a házasság intézményébe vetett bizalmamhoz hűen megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani neki. De bármennyire próbáltam, és bármennyire hittem benne, hogy ő is dolgozni fog rajta, hogy a kapcsolatunk olyan legyen, mint régen, a részéről nem láttam valódi erőfeszítést. De másodszor is elárult, ismét félrelépett Dudással. Innen már nem volt visszaút.
_
Ahogy visszanézek az eltelt évekre, megkérdőjelezem, hogy valódi volt-e az elkötelezettsége. Most már látom, hogy az a sok vér, veríték és könny után, amit érte hullattam, annak szentelve az életemet, hogy megvalósíthassa a gyerekkori álmait, csak manipuláció volt, és az egész kapcsolatunk hazugságra épült. Komolyan úgy gondolom, hogy soha nem szeretett engem, csak azt, hogy ennyire lojális voltam hozzá.
_
Tisztelettel,
_
Shane
2. frissítés: Hosszú: Shane törölte a Facebook-oldalamat
Instagramon tett közzé bejegyzést Hosszú Katinka arról, mi történt a Facebook-oldalával.
"Ketten Shane-el voltunk a kezelői, és nem én töröltem le" - fogalmazott, hozzátéve, jelenleg is keresi a megoldást, és reméli, hamarosan ott is kommunikálhat a rajongóival.
(Fb - Index  - ATV nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready