2018. június 23., szombat, Zoltán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:19 Így könnyű volt elvernie a Jobbiknak az adományokat: Toroczkait alelnökként sem engedték a pénzügyi adatok közelébe12:50 Robbantásos merénylet történt az új etióp miniszterelnök nagygyűlésén12:32 Gaudi üzenete Ásotthalomra12:15 Meghalt Kim Dzsong Pil, a dél-koreai hírszerzés atyja, volt miniszterelnök11:58 Svájc albánjai elintézték Szerbiát, és nem éppen helvét módon örültek a győzelemnek11:21 Volt jobbikos regionális igazgató: olyan nemzeti, keresztény pártra van szükség, amely nem adja fel az értékrendjét11:08 Baleset miatt késnek a Szegedre tartó vonatok10:59 Nyolcadjára is több ezren tüntettek Pozsonyban a tisztességes "Szlovákiáért"10:34 Áder kétszázharminckilenc oldalt szánt az éves önfényezésére10:12 Az n betűs szó használata miatt kirúgta a Netflix a kommunikációs zsidóját 09:56 Üres amerikai koporsók indultak Észak-Koreába09:30 Kilépési hullám a Jobbikban: regionális igazgatók, polgármesterek és képviselők tucatjai hagyják ott a lelkétől megfosztott pártot, alapszervezetek oszlanak fel09:17 Szemeteszsákba csomagolt szolganők helyett rövidnadrágos rendőrlányok ékesítenek egy libanoni várost09:10 A Harcos nyári ajánlata (x)08:38 Trump válasza Trumpnénak: gyilkos bevándorlók áldozatainak családjaival találkozott az amerikai elnök
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Felmérés: kétszer annyian hallottak a halott szurikátáról, mint az új Jobbik-elnökről

Az IDEA Intézet reprezentatív, Facebookon alapuló adatfelvétellel megmérte, hogy mennyire ismert a magyar társadalomban május két legfelkapottabb témája, illetve azt is, hogy mi ezekről az emberek véleménye.
Zoom
A két ügy a Jobbik válsága és elnökválasztása, valamint a Kecskeméti Vadasparkban elpusztult szurikáta volt. És micsoda meglepetés: a szurikáta-ügyről többen hallottak, mint a Jobbikban zajló leszámolásról.
Az ábrákon látszik, hogy a szurikáta-ügyről majdnem minden magyar hallott, míg a Jobbik agóniájáról csak a háromnegyedük. Azt viszont már csak 45 százalék tudta megmondani, hogy Sneider Tamás lett a Jobbik új elnöke Vona Gábor után.
Az IDEA arra is kíváncsi volt, hogy az emberek szerint ki felelős Zara, a vemhes szurikáta haláláért. Az eredmény elég szoros lett, de a legtöbbek szerint a gyerek kísérői a felelősek. Nem sokkal kevesebben gondolják úgy, hogy a vadaspark volt felelőtlen, és minden negyedik ember szerint a gyerek a főbűnös.
Az IDEA Intézet a kutatás adatait közösségi média alapú kérdőív segítségével 2018. május 23-26. között vette fel az ország felnőtt népességét nem, életkor, iskolai végzettség és településtípus tekintetében reprezentáló 1000 fő megkérdezésével.
(24.hu nyomán, illusztráció: Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready