2019. május 21., kedd, Konstantin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:25 Itt nézhető élőben a törökszentmiklósi tüntetés19:17 Huawei-alapító: Amerika alábecsül minket18:56 Az Európai Bíróság szerint jogsértő a magyar földtörvény18:31 Eközben Vona Gábor...18:18 Megint Wass Albert miatt vegzálják az erdélyi magyarokat az oláh megszállók18:03 Az FPÖ részéről csak a külügyminiszter maradt az osztrák kormányban17:46 Zelenszkij kiírta az előrehozott választást17:00 Hat éve lett öngyilkos Dominique Venner16:23 "A roma nép ellen vonulnak ma fel gyilkosság szellemével a náci ideológiát valló gonosz emberek"16:15 "Freedom for Hungary, Freedom for Europe!" - Nemzeti radikálisok tüntettek Brüsszelben15:57 Árhullám vonul le a Dunán és a Tiszán15:38 Ukrajnában megállapodtak a parlament feloszlatásáról15:14 400 amerikai képviselő és szenátor követel új Szíria-politikát Trumptól - Izrael érdekében, természetesen14:44 Strache a feleségét is elveszítheti14:29 Bolsevista ronggyal kötnének fel egy szocionistát
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

90 esztendős asszonyt ütött le egy 33 éves "fiatal" Budapesten

Reklám

A vádlott az ügyészség honlapján olvasható közlemény szerint 2018. április 23-án délelőtt egy XIX. kerületi társasháznál figyelt fel az időskorú sértettre, majd követte őt a bejáratig. A 90 éves nő kinyitotta a bejárati ajtót, a mögötte álló vádlott pedig őt előreengedte, majd ő maga is belépett a sértett után a lépcsőházba.
A férfi a lépcsőház előterében – kihasználva azt, hogy idős nő korából adódóan a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes – rátámadt a sértettre. Ennek során arcon ütötte az időskorú nőt, aki ennek hatására a földre esett.
A vádlott ekkor értékeket keresve átkutatta a sértett gurulós bevásárlótáskáját, miközben a tartalmát kidobálta a földre, majd miután abban értéket nem talált, elfutott a helyszínről.
A bántalmazás miatt a sértettnek 8 napon belül gyógyuló, véraláfutásos sérülései keletkeztek.
A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Ügyészség a jelenleg letartóztatásban lévő, különös visszaeső elkövetőnek minősülő férfival szemben a bűncselekmény elhárítására koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra. Esetében a büntetési tétel felső határa tizenöt évig terjedő szabadságvesztés.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready