2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Egyre többen vesznek fel lakáshitelt új ingatlanra22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére18:28 Merényletet tervezett egy férfi a brüsszeli amerikai nagykövetség ellen18:15 Összeütközött két német harci repülőgép
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Rezesová dolgozik

Reklám

Bár anyagi lehetőségei miatt valószínűleg megtehetné, hogy egy szalmaszálat se tegyen arrébb hátralévő életében, munkával telnek a tavaly nyáron szabadult Eva Rezesová mindennapjai. A 24.hu megtudta, a milliomosnő nem kérte ki a jogosítványát Szlovákiában, és egy jól menő kassai belvárosi szusiétteremben dolgozik felszolgálóként.
Eva Rezesová 2012-ben az M3-as autópályán BMW terepjárójával rohant bele az előtte haladó Fiat Puntóba, amely teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. A kétgyermekes nőt kilenc évre ítélték el, de jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után szabadlábra helyezték. Ez annak köszönhető, hogy több jutalmat kapott a bentléte alatt, és mindvégig betartotta a szigorú szabályokat.
Kiengedése nemcsak idehaza, de Felvidéken is vihart kavart. Ennek leginkább az volt az oka, hogy a másfél évtizede elhunyt dúsgazdag Alexander Rezes gyermeke.
Az egyik legnagyobb szlovák ingatlaniroda épp eladásra kínálja a Rezes család villáját. Így mindenki láthatja, milyen körülmények közt élt annak idején az ország második leggazdagabb családja. (A villáról készült felvételek ide kattintva tekinthetők meg.) A família még a privatizációban szerezte a vagyonát. Egy időben övék volt a kassai vasmű, a helyi, valamint a prágai Sparta focicsapata is.
A családhoz három korábbi közúti baleset is köthető, és amikor Eva szorult támaszra, meg is kapta a szeretteitől.
"Eva szabadulása után többször összeült a család, hogy miként lehetne a társadalomba való beilleszkedését a legjobban segíteni. Először úgy volt, hogy Eva csinál majd egy új vállalkozást, de végül meggondolta magát. A bátyja feleségének van egy nagyon szép szusiétterme Kassa belvárosában, most ott dolgozik. Felszolgálja az ételeket és az italokat, de ha kell, akkor besegít a konyhában és az egyéb teendőkben is. Olyan mindenes. Azt mondta, hogy szeret ott lenni, mert nagyon kedvesen viszonyulnak hozzá a vendégek. Úgy érzi, teljesen visszafogadták a történtek után" – mondta a lapnak a család egyik megbízható közeli ismerőse.
Rezesová nem az eladásra kínált fényűző villában él. A családból ugyanis nem ő, hanem a bátyja, Julius az, aki igazán vagyonos.
"Eva jelenleg az édesanyjánál lakik a gyerekeivel, de azt tervezi, hogy majd külön költözik. Amikor kijött a börtönből, nagyon le volt soványodva. Amióta a sógornőjénél dolgozik, lelkileg is sokkal jobban van. Fel is kapott magára néhány kilót. Jól érzi magát, kiegyensúlyozott" – tette hozzá az informátor.
Rezesovát nyolc évre tiltották el a járművezetéstől. Ez azonban csak a jelenlegi Magyarország területére érvényes. Azaz "Szlovákiában" simán kocsiba ülhetne, hogyha akar. Erről ismerőse azt mondta:
Vezethetne, de nem vezet, és egyelőre nem is akar. Még csak ki sem kérte a jogosítványát a hatóságoktól azóta, hogy kijött. Pedig nyilván kényelmesebb lenne neki, hiszen minden nap ő kíséri iskolába a kisebbik lányát. Ezt úgy oldják meg, hogy a család egyik tagja viszi el őket minden reggel az iskolába, Eva utána elmegy dolgozni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready