Az MSZP alelnökének Facebook-oldaláról derült ki, hogy a rendőrség 50 ezer forintos pénzbírságot szabott ki rá gyülekezési joggal visszaélés miatt. Csak hát ő "elfelejtette" megemlíteni ezt az apróságot.
Zoom
Komjáthi Imre december 8-án, a túlóratörvény miatt meghirdetett szakszervezeti tüntetésen megpróbált bejutni a Kossuth tér kötéllel elkerített és rendőrökkel védett területére, valamint többeket arra szólított fel, hogy kövessék őt. Komjáthi a tüntetés után azt hazudta, hogy leteperték őt a rendőrök, majd a dulakodás közben megsérült a térde. A rendőrség később cáfolta, hogy vele szemben rendőri intézkedés történt volna.
Íme a bohóckodás:
A krónikus hazudozó Komjáthi mostani Facebook-bejegyzésében a pénzbüntetést nem említi, csak azt írja, hogy 60 óra közmunkát vagy 10 nap elzárást kapott - ami ugye csak akkor róható ki rá, ha a pénzbüntetést nem fizeti be. Ez egyébként az alább olvasható nevetséges hősködés alapján el is képzelhető róla, de a szociknak valahogy a mártírrá válás sem akar összejönni mostanság.
(Kuruc.info - Index nyomán)
Korábban írtuk: