Több mint két és fél hónappal elhalasztották "M." Richárd hétfői tárgyalását. A Dózsa György úti baleset egyik vádlottjának eredetileg hétfőn reggel lett volna jelenése a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de a bíróság július ötödikére halasztotta a tárgyalást - írja a 24.hu.
Zoom
A lap megkereste a maffiózó jogi képviseletét ellátó Koltai és Wagner Ügyvédi Társulást, hogy miért volt szükség a több hónapos halasztásra, Wagner Ádám azt mondta, hogy "ügyfelük egészségi állapota és a rehabilitációja nem teszi lehetővé, hogy ott legyen a hétfői tárgyaláson". Az ötvenmilliós autóvásárlást és az azzal való pózolgatást viszont szerencsére kitűnően engedi az egészségi állapota...
Zoom
A büntetőügyben a PKKB az április 15-re kitűzött tárgyalást hivatalból elhalasztotta, mivel az I. rendű vádlott gyógykezelését végző kórház tájékoztatása szerint a vádlott rehabilitációja még folyamatban van. A bíró a következő tárgyalás napját a rehabilitáció várható időtartamát és az általa tárgyalt más ügyek tárgyalási határnapjait figyelembe véve tűzte ki.
Július 16-tól augusztus végéig nyári ítélkezési szünet lesz a bíróságokon. Így ha csak valami csoda nem történik, akkor elsőfokú ítélet egyhamar nem várható - írja a lap.