A Fidesz helyi szervezete Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármesterjelöltjének az őszi önkormányzati választáson – írja a Kékes Online.
Klausmann Viktor többek között a Magyar Sí Szövetség elnökségi tagja és a Magyar Síakadémia Egyesület elnöke is volt, illetve önkormányzati képviselőként is dolgozott, de országosan leginkább a tévés pályafutása révén ismert, a legtöbben talán a Szerencsekerék műsorvezetőjeként emlékeznek rá. A képernyőn manapság az azóta megszűnt Echo TV Tudakozó című műsorában volt látható.
Zoom
Fotó: Czímer Tamás / Kékes Online
A támogatást Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője jelentette be egy csütörtöki sajtótájékoztatón. Horváth szerint azért álltak be Klausmann mögé, mert széles ismertségű és helyi kötődésű, és a megosztás helyett képes egyesíteni a gyöngyösieket, illetve új lendületet adni a városnak.
Sokan, régóta gondolkodunk azon, hogy ideje tenni valamit Gyöngyösért. A feladatokhoz a Fidesz ajánlása, a gyöngyösiek szeretete, és a mögöttünk álló összefogás ad erőt – vágott is bele rögtön a kampányba Klausmann.
(Index korrigálva)