Egy Érden történt bűncselekménnyel összefüggésben kérik a lakosság segítségét a Pest megyei rendőrök.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
A rendőrségre 2019. június 16-án este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A 60 éves nő halálával összefüggésben a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint felmerült az idegenkezűség gyanúja.
A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben elfogatóparancsot bocsátottak ki Fekete Ferenc István érdi lakos ellen, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. A 60 éves férfi a nyomozók adatai szerint az NHC – 676 forgalmi rendszámú, Renault Scenic típusú, világoskék színű személygépkocsit használja.
Zoom
Fekete Ferenc István
Zoom
A keresett férfi által használt autó
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Frissítés: Az érdi rendőrök Tárnokon fogták el a férfit
A rendőrségre 2019. június 16-án este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 60 éves nőt megölték. A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben 2019. június 17-én elfogatóparancsot bocsátottak ki a bűncselekmény feltételezett elkövetője ellen, amelyet követően néhány órán belül a 60 éves férfit az Érdi Rendőrkapitányság járőrei Tárnokon elfogták.
Zoom
A férfit a rendőrök előállították az Érdi Rendőrkapitányságra és megkezdték a vele szemben szükséges intézkedéseket.
(Police.hu)
Kapcsolódó: