A normalitás alapján álló Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Budaházy család és még néhány hazafi megjelent a „Kerekasztal beszélgetés a magyarországi Szivárványcsaládokról” elnevezésű, a magyar családokat és gyermekeket támadó, törvényellenes rendezvényen, hogy a bűncselekménynek is felérő rendezvényre felhívják a figyelmet és rendőrségi intézkedést kérjenek a szervezőkkel szemben. A “rendőrség” azonban a gyermekmegrontást előkészítők oldalára állt, és a megjelenő hazafiakat vegzálta. A HVIM feljelentést tesz a szervezők ellen, a velük szemben intézkedő rendőrökkel szemben pedig panaszt tesznek.
Zoom
A rendíthetetlenül, évek óta a normalitásért harcoló HVIM tagjai, a Budaházy család több tagja és számos hazafi jelent meg egy újabb “Pride-eseményen”, ami abban is kirívó a többi közül, hogy felmerül a gyanúja annak, hogy súlyos bűncselekmények előkészülete zajlik, hiszen komplett jogi és technikai felkészítést végeznek gyerekek megszerzésére és megrontására a magyar törvények kijátszásával. Lásd ezt a háttéranyagukat.
Zoom
A rendezvényre sajnos nem sikerült bejutni, mert a már helyszínen lévő rendőrök megakadályozták, hogy a hazafiak bejussanak a az épület azon részébe, ahol a rendezvény zajlott. Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társelnöke és mások is hiába kérték a rendőröket, hogy intézkedjenek a nyilvánvalóan alkotmányellenes és törvényellenes eseménnyel szemben, hiszen a családvédelmi törvény kimondja, hogy az állami szervek és egyébként a civil szervezetek kötelessége megvédeni a családokat.
Zoom
A rendőrök ezzel szemben a hazafiakkal szemben intézkedtek, aminek következménye vélhetően szabálysértési eljárás és súlyos bírságok kiszabása lesz. Ezért a a HVIM várja a felajánlásokat az őket sújtó bírságokra és az ügyvédi költségre. A hazafiak remélik, hogy mintegy 25-30 hazafival szembeni, összességében milliós bírságra is vannak őszinte, hazafias, pártállástól független adakozók. A HVIM tagjaival szemben több LMBTQ-s és egyéb, hazafias ügyekből fakadó szabálysértési eljárás zajlik. Csak Barcsa-Turner Gáborral szemben jelenleg három folyamatban lévő ügy is van BLM-s ellentüntetés és LMBTQ-ügyekből kifolyólag (egyiket bűncselekménynek akarja minősíteni a magyarellenes ügyészség). A felajánlásokat a toborzoiroda@hvim.hu-ra lehet elküldeni.
Zoom
Megjegyeznék azt is, hogy amikor Tarlós István fideszes főpolgármestersége alatt is próbáltuk felhívni a figyelmet a hónapossá dagadt Budapest Pride veszélyeire, akkor minden évben agyonhallgatással sújtott minket az úgynevezett „jobboldali” fideszes média, nehogy a problémáról is hírt kelljen adniuk. Most, hogy Karácsony Gergely szélsőballiberális került a főpolgármesteri székbe, így a Fidesz által megengedetté vált a tiltakozás, a jobboldalra beállított megmondóemberek is elismerően nyilatkoznak az akciókról, a kézivezérelt sajtó is beszámol végre a Magyar Ellenállásról, aminek tagjai minden évben vásárra viszik a bőrüket pártérdekektől és pártviszonyoktól függetlenül, az igazságot tartva a szemük előtt! A HVIM üdvözli a Fideszben is egyre erősödő ébredést, tekintve, hogy az LMBTQP+ ideológia már évek óta a családokat fenyegeti és a gyermekek megrontására törekszik az iskolai „érzékenyítésekkel” és úgynevezett „szexuális felvilágosításokkal”, illetve olyan „családok” létrehozásával, ahol azonosneműek (és egyéb meghatározhatatlan lények) örökbefogadhatnak gyermekeket a hatályos törvények kijátszásával – fejtette ki Barcsa-Turner Gábor a Szent Korona Rádió kérdésére.
Zoom
Nem foghatunk mindent a magyarellenes ügyészségre, hiszen valóban hiányoznak a pontos és világos jogi keretek a hagyományos családmodell és a gyermekek védelméhez: általános jogszabályok vannak, amelyek tág értelmezési keretet adnak az ügyészségnek – folytatta a vármegyés vezető. A fideszes megmondók felháborodása az LMBTQP+ tevékenységén azért álszent, mivel ők vannak 10 éve kormányon, lett volna bőven idejük és lehetőségük megfelelő jogszabályokat alkotni a probléma kezelésére, hogy még csírájában legyen elfojtva a jelenség. Politikailag kényelmes az ellenzékre mutogatni, de tény, hogy a Fidesz hozza a törvényeket, és ha van egy konkrét törvény az LMBTQP+ lobbi betiltására, akkor azt még egy polgármester sem írhatja felül. Itt az idő végre nemcsak kommunikálni és retorikában keménynek lenni, hanem valóban tenni is a kimutathatóan Soros-pénzekből működő LMBTQP+ ügynökszervezetek ellen! A nemzetbiztonsági kockázatot ezek a szervezetek jelentik, nem pedig a HVIM és más, nemzeti radikális oldali szervezetek és személyek, akik töretlenül állnak a nemzet oldalán az aktuális kormányzati kommunikációtól függetlenül. – szögezte le a HVIM társelnöke.
A HVIM feljelentést is tesz. A szervező, Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal szemben feljelentést tesznek, mert a szervezet tevékenysége abból áll, hogy a magyar törvények által definiált család fogalmát aláássa és a törvényeket kijátszva juttasson gyermekeket a homoszexuális pároknak, illetve az aktuális rendezvénynek is ők voltak a szervezői, de hozzájuk köthető az Apa+Apu+Gyerekek=Család óriásplakátkampány is. A feljelentésben panasszal élünk a rendezvénnyel szemben nem intézkedő rendőrökkel szemben. A megjelenő hazafiak hiába kértek rendőri intézkedést a törvényellenességet propagáló, gyermekmegrontást előkészítő rendezvénnyel szemben, a rendőrök a jelenlévő hazafiakkal szemben intézkedtek csak és kizárólag. (A feljelentés a Szent Korona Rádió oldalán olvasható.)