2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:35 Exit poll: fej-fej mellett a szocik és az álkeresztény-demokraták Németországban18:22 Gyurcsány pitbullja Karácsonyra támadt: offshore-cégnél cikibb a rágógumi közpénzből17:56 Szöul ismét beszélgetne Phenjannal17:30 60 millióan szavazhatnak ma Németországban a Merkel utáni Bundestagról16:42 Az ANO nyerheti a cseh választást, de előnye csökkent16:19 Izrael elismerését követelték néhányan Irakban, de elfogató parancsot adtak ki ellenük15:41 Kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját15:14 Az anyaországba telepítenék az afganisztáni kirgizeket14:48 Kenyai is jutott a dobogóra az etiópok közé a Berlin Marathonon14:29 Már csak az RMDSZ ragaszkodik a bukni készülő román miniszterelnökhöz13:44 Újabb foci-vb-t rendezne Putyin13:09 Jó napjuk volt Izlandon a baloldali-konzervatív-haladóknak12:24 Vagy ötven rosszul kopogtatót fogtak Szeged-Gyálarét külterületén11:46 A Harmadik Birodalom horogkeresztes zászlaját lengette a szél Ciszjordániában11:16 Kiállt a PDSZ a gyerekek suhancoktól való védelme miatt meghurcolt tanár mellett
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: a hazai közélet dúskál a szolgalelkűnél szolgalelkűbb kormánypárti és ellenzéki helytartókban

„Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan!” - tartja az idézet, s pláne igaz ez, ha magyar vezetőről, politikusról van szó. A hazai közélet ugyanis dúskál az alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb, a szolgalelkűnél szolgalelkűbb helytartókban. Elég csupán a közelmúlt eseményeiből csemegéznünk, s egy nemrég megjelent cikkre gondolnunk, ahol a balliberális ellenzék egyik vezéralakjának, Karácsony Gergelynek a társelnökét, Szabó Tímeát vették górcső alá, s próbálták megfejteni mesebeli karrierjének titkát, amely egyesek szerint túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, s „Kabul Rózsájának” előmenetele inkább idegen érdekeken alapul, mintsem a tehetségen. Alább folytatódik Dócs Dávid Mi Hazánk-alelnök közleménye.
S ha már idegen érdekekről és kémkedésről van szó, nem mehetünk el szó nélkül a nagy port vert Pegasus-botrány mellett sem - mely a feltételezések szerint a kormány által használt izraeli kémprogram - amellyel ellenzéki politikusokat, ügyvédeket, újságírókat figyeltek meg, vagy hallgattak le, s a napokban tárgyal róla zárt ajtók mögött a Nemzetbiztonsági Bizottság is, feltéve ha az ülés megtartásához szükséges kormánypárti többség is megjelenik az ülésen. A baloldali ellenzék képviselőinek destabilizációs törekvéseit és a kormányhoz köthető megfigyelési botrányt csak tetézi, hogy az Európai Parlamentben a balliberálisok és a Fidesz együtt szavazták meg azt a rendeletjavaslatot, mely Chatcontrol néven híresült el, s az unió állampolgárainak totális megfigyelését teszi lehetővé, megszüntetve ezzel a teljes privát szférát.
Ezek az igencsak árulkodó tettek mind oda vezethetőek vissza, hogy valójában mindkét nagy politikai tömb egy tőről fakad, és eszük ágában sincs egymást elszámoltatni, vagy a titkosításokat feloldani, sőt a kötelező színház mellett nagyon is egy húron pendülnek, s falaznak egymásnak. Ezért lehetséges az is, hogy szereplőik hosszú generációkon át rontották a levegő mellett a hazai közélet összetételét is. Ezzel szemben a Mi Hazánk végképp szakítana ezzel az ország számára káros folyamattal, aminek az alapja a titkosítások feloldása és az elszámoltatás. Ahogy eltörölnénk a mentelmi jogot, vagy dupla büntetési tételt szabnánk ki a politikusbűnözőkre, úgy a hazájukat, a népüket elárulókra száműzetést és teljes jogfosztást mérnénk, hogy ne mérgezhessék tovább a magyar közéletet, hiszen „Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”!
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready