Rájár a rúd a cionistákra: az FM1 konzorcium és az Advenio Zrt. üzemeltetheti a következő hét évben a két országos vételkörzetű, most a Sláger, illetve a Danubius Rádió által használt kereskedelmi rádiós frekvenciát.
(Azt, hogy a változás mit hoz, nem tudjuk, de azt igen, mitől szabadulunk meg - a szerk.)

A médiahatóság az MTI testületi forrásból származó információja szerint egyhangúlag hozta meg a döntést szerdán, miután az SZDSZ által delegált Tímár János nem vett részt a határozathozatalban.
Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke - aki ebben a körben a

médiatörvény szerint nem szavazhatott - azt közölte az MTI-vel: előzőleg a testület nem szavazta meg kizárási indítványait. Közlése szerint csak Tímár János pártolta, hogy az Advenio formai okokból kizárását ismét fontolja meg a testület, akárcsak azt, hogy üzleti-pénzügyi tervének megalapozatlansága miatt e a társaság és az FM1 konzorcium ajánlatát is utasítsák vissza. "Nem hinném, hogy ezzel zárul, valószínűbb, hogy ezzel kezdődik a botrány" - minősítette a döntést az MTI-nek Majtényi László, megemlítve, "akár el is lehet perelni" a két hullámsávot a most győztesnek nyilvánított két társaságtól.

Boros Lajos, aki "Lali királyként" próbálta nevetségessé tenni a Szent Koronát és a királyság intézményét

Az utóbbi időben agyba-főbe szcientológus reklámokat sugárzó (és a zsidó zenék mellett soha egy nemzeti érzelmű magyar zenakar dalának bejátszására nem vetemedő) Láger Rádió így sopánkodik honlapján:


Önnek mi a véleménye? Szavazzon hírportálunk jobb oldalán felül, a hét legolvasottabb hírei mellett!Portálunk végül egy kicsit kedveskedni szeretne az értékeinkből, kultúránkból, és egyáltalán, nemzetünkből gúnyt űző tetűhintásoknak (csak minél több hasonló hírrel örvendeztethessük meg olvasóinkat a jövőben is), azért leközöljük az egyik, a Sláger részeként működő lalikirály nevű oldal egyik reklámját; a népszerűsített termék megvásárlásával olvasóink is támogathatják a hazai antimagyar mozgalmat.



(Kuruc.info - MTI nyomán)