2019. február 22., péntek, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:36 Hunnia-per: "véletlenül" eltűnt a buzibár elleni támadás felvétele12:05 Vajon mikor lesz magyar államfőről elnevezett tér Izraelben?11:24 Antikommunista együttműködési megállapodást ír alá a Mi Hazánk és az FKGP11:12 A hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti a falusi csok10:54 Korábban már sikerrel visszaszorított betegségeket hurcolhatnak magukkal a venezuelai menekültek10:19 Tudta? A legértékesebb turista az LMBTQXYZ-utazó - ócska buzipropaganda az Utazás 2019 kiállításon09:52 Ebbe bele kellett folynunk: magyar állampolgár lett a Törökországban kémkedéssel vádolt amerikai lelkipásztor09:21 Hernádi elégedett: a magasabb olaj- és gázárak jót tettek a Molnak08:50 Pokolgépes merényletetek a Törökország támogatta terroristák területein08:33 "Életfogytig" tartó börtönbüntetésre ítélték a melbourne-i drogos gázolót, pedig csak jelet kapott szegény07:49 Ma is drágult a benzin07:33 Moldovai ellenzékiek szerint a kormány meg akarja mérgezni őket06:54 Létrejöhetnek a víz összetevői a Hold felszínén22:26 Egyelőre lezárult a bukaresti politikai válság22:11 Tarlós éjszakai repülési tilalmat vezetne be a Liszt Ferenc repülőtéren
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Jó és szép ::

Frekvencia nélkül maradt a Szent Koronából gúnyt űző zsidó banda


Rájár a rúd a cionistákra: az FM1 konzorcium és az Advenio Zrt. üzemeltetheti a következő hét évben a két országos vételkörzetű, most a Sláger, illetve a Danubius Rádió által használt kereskedelmi rádiós frekvenciát.
(Azt, hogy a változás mit hoz, nem tudjuk, de azt igen, mitől szabadulunk meg - a szerk.)

A médiahatóság az MTI testületi forrásból származó információja szerint egyhangúlag hozta meg a döntést szerdán, miután az SZDSZ által delegált Tímár János nem vett részt a határozathozatalban.
Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke - aki ebben a körben a

médiatörvény szerint nem szavazhatott - azt közölte az MTI-vel: előzőleg a testület nem szavazta meg kizárási indítványait. Közlése szerint csak Tímár János pártolta, hogy az Advenio formai okokból kizárását ismét fontolja meg a testület, akárcsak azt, hogy üzleti-pénzügyi tervének megalapozatlansága miatt e a társaság és az FM1 konzorcium ajánlatát is utasítsák vissza. "Nem hinném, hogy ezzel zárul, valószínűbb, hogy ezzel kezdődik a botrány" - minősítette a döntést az MTI-nek Majtényi László, megemlítve, "akár el is lehet perelni" a két hullámsávot a most győztesnek nyilvánított két társaságtól.

Boros Lajos, aki "Lali királyként" próbálta nevetségessé tenni a Szent Koronát és a királyság intézményét

Az utóbbi időben agyba-főbe szcientológus reklámokat sugárzó (és a zsidó zenék mellett soha egy nemzeti érzelmű magyar zenakar dalának bejátszására nem vetemedő) Láger Rádió így sopánkodik honlapján:


Önnek mi a véleménye? Szavazzon hírportálunk jobb oldalán felül, a hét legolvasottabb hírei mellett!Portálunk végül egy kicsit kedveskedni szeretne az értékeinkből, kultúránkból, és egyáltalán, nemzetünkből gúnyt űző tetűhintásoknak (csak minél több hasonló hírrel örvendeztethessük meg olvasóinkat a jövőben is), azért leközöljük az egyik, a Sláger részeként működő lalikirály nevű oldal egyik reklámját; a népszerűsített termék megvásárlásával olvasóink is támogathatják a hazai antimagyar mozgalmat.(Kuruc.info - MTI nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready