2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:26 Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült egy borsodi balesetben16:59 Történelmi megállapodás a Vatikán és Kína között16:34 Egy százhalombattai Fodor Gabriella-szavazót találtak Budaörsön15:48 Több gázt Ukrajnának: egy magyargyűlölő weboldal listázza a magyar állampolgársággal rendelkező kárpátaljaiakat15:16 A Jobbik leendő koalíciós partnerének egyedüli társelnöke szerint Orbán alkalmatlanná vált14:34 Terrortámadás Iránban: a perzsák meglepő módon a Moszádot és Amerikát gyanúsítják - eddig 24 halálos áldozat14:16 Nem szép dolog a rácoktól, hogy így elhanyagolták a nagybecskereki kórház eszközbeszerzését, de kivételesen elnézzük13:47 A Jobbik kezdeményezné Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez13:24 Ez még csak egy kis ízelítő az őszből, a jövő héten még rosszabb idő várható - nyugaton többek között Ali pusztít12:53 Halálos balesetek sora a Dunántúlon12:35 Egy tűzoltóautó és három autó ütközött össze Budapesten - a Szilágyi Erzsébet fasort lezárták12:13 Elsüllyedt egy migránstaxi Libanon partvidékén11:42 Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát11:15 Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában10:53 A pénzügyi szektorban nőttek legkevésbé a keresetek, de talán nem kell gyűjtést szervezni az ott dolgozók számára
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Október 23-a sem múlhatott el vegzálás nélkül a Gárda számára

Az MNG több megyei tagja és a Gárdamotorosok is képviselték magukat az MNG, a kispesti 56-osok, a XVIII. kerületi Jobbik és a KABSZ által közösen szervezett idei október 23-i megemlékezésen, mely a kispesti temetőben került megrendezésre reggel 10 órától.

A koszorúzás előtt több felszólaló is tartott beszédet. Így hallhattuk többek között „Potyka bácsit”, Szalay Róbert történészt, Dr. Zétényi Zsoltot, Végh Attilát, a KABSZ elnökét, Ináncsi Józsefet, az MNG vezetőjét, Korona Veronikát a NeHaCsa képviseletében, illetve Koroly György ezredest, aki Potyka bácsival együtt részese volt az 56-os eseményeknek. Rövid istentiszteletet tartott továbbá Hegedűs atya és Ablonczi Zsolt.


Ináncsi József

Ezt követően egy közeli étteremben sor került egy együtt elfogyasztott ebédre, melyre Potyka bácsi meghívására kb. 150 fő vehetett részt a már említett szervezetek tagjai közül. Az ebéd elfogyasztása után a hivatalos rendezvény véget ért. Innen még lehetőség volt átmenni a Jobbik 15 órakor tartandó rendezvényére, illetve este hét órától a Budaházyért tartott 72 órás éhségsztrájkra, melyen szintén több bajtársunk vett részt.

A délelőtt folyamán azonban egyik bajtársunkat, aki az MNG részére hozott volna láthatósági mellényeket, illetve pólót, sapkát és karszalagot, a XIX. kerületi Ady Endre úton igazoltatták, melynek során elvették tőle mobiltelefonját, átkutatták és levideózták a kocsiját, majd bevitték a Gyorskocsi utcába egy kis rendőrségi buszban, melyben bajtársunkra 6 (!) rendőr „vigyázott”, illetve még 1 járőrkocsi is „biztosított” hátulról. A Gyorskocsi utcában visszakapta a telefonját, azonban a rendőrök házkutatási paranccsal, megbilincselve és rabszíjon visszavitték bajtársunkat az otthonába, ahol meg is tartották a szemlét, mely során lefoglaltak egy emléklapot, melyet bajtársunk árvízvédelmi munkáért kapott. A gyors ügyvédi segítségnek köszönhetően visszakapta iratait és mobiltelefonját, valamint a kocsiját és annak forgalmiját. Bajtársunkat délután fél négykor engedték ki, a jegyzőkönyvek „legyártása” után, mely szerint a vád: betiltott társadalmi szervezetben való részvétel és annak tagjainak segítése.

Ezúton szeretnénk megköszönni a rendőrségnek, hogy természetesen most is biztosították szép létszámmal mind a megemlékezés, mind az ebéd ideje alatt is a biztonságunkat.

Magyar Nemzeti Gárda – Gárdamotorosok
Korábban írtuk: A kispesti temetőben emlékezett 23-án a Gárda
2010. október 23-án a kispesti Újtemetőben emlékezett meg a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom a Kispesti 56-osokkal, a Konzervatív 56-os Antibolsevista Szövetséggel, a Nemzet, Haza, Család (NeHaCsa) Polgári Egyesülettel, a Jobbikkal és a Jobbik Jogsegély Szolgálattal közösen az 1956-os forradalom hőseire.
 

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready