2017. november 23., csütörtök, Kelemen napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:00 Diplomáciai mentességgel rendelkező orosz oligarchát vettek őrizetbe Nizzában21:44 Felmentették a békési pedofil tanár iskolájának igazgatóját, aki korábban "magánügyről" beszélt21:30 Fejbe lőtte magát egy rákos beteg a nyíregyházi kórházban 21:20 Wilders magyar pálinkával ajándékozta meg a holland királyt21:08 Alkotmányellenesnek minősítették Izraelben a palesztinok földjeinek törvénnyel "legalizált" elrablását20:36 AfD-bemutatkozás a Bundestagban: ideje felvenni a kapcsolatot Aszadékkal, hogy a szíriaiak hazatéréséről tárgyaljunk20:30 Putyin Erdogannal és Róhánival tárgyalt a szíriai helyzet megoldásáról20:20 Az óceánba zuhant az amerikai haditengerészet egyik gépe20:10 Megsértődött és kilépett az MSZP-ből egy országgyűlési képviselő19:40 A DK, az MSZP, a Momentum, az Együtt, a PM és a Jobbik bevezetné az eurót19:22 Erőműve még úgysem volt a gázszerelőnek, de ez hamarosan megváltozhat18:56 Ez most a németek legnagyobb baja: "náci harangokra" vadászik az evangélikus egyház18:41 Balog sem bírja a kritikát18:02 A Fidesz duplájára emelheti a parlamenti dolgozók fizetését17:44 Döntött az Ab: fölösleges Hunvald hisztije, politikusbűnözőket is szabad bilincsben fényképezni
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Jobbik-siker: Lemondatta albizottságának obstruáló kormánypárti tagjait Novák Előd, csak ellenzékiek maradtak

Reklám

Két további tag lemondásával csak ellenzékiek maradtak a parlament kulturális és sajtóbizottsága ellenőrző albizottságában. Hétfőn Gyutai Csaba és Lukács László fideszes parlamenti álláshalmozók is bejelentették: lemondanak a Jobbik kampányreklámjának letiltásával is foglalkozó albizottságban betöltött tagságukról.
Kiss Attila és Karvalics Ottó fideszes bizottsági tagok a múlt héten Novák Előddel folytatott éles vitájuk után mondtak le albizottsági tagságukról, így most már egyetlen kormánypárti tagja sem maradt a teljes nevén "Kulturális és sajtóbizottság hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi és gazdasági hatását figyelemmel kísérő albizottság"-nak.
A háromtagúra csökkent albizottság elnöke a jobbikos Novák Előd, további tagja Hiller István az MSZP és Karácsony Gergely az LMP részéről. Az eredetileg hét taggal indult albizottság feladata lenne annak vizsgálata, hogy az egyes pártok milyen gyakorisággal jelennek meg a médiában. Ezt az Országos Rádió és Televízió Testület kimutatása alapján tekintenék át. Napirenden szerepelt volna továbbá a Jobbik önkormányzati választási kampányfilmjének letiltása a Magyar Rádióból és a Magyar Televízióból, valamint az újságírók munkáját segítő, a pártokra nézve kötelező felvilágosítás megvalósulása és egyebek.
Az albizottság eddigi három ülése közül egyik sem volt határozatképes, a kormánypártok és az MSZP képviselője sosem jelent meg.
Hétfőn Gyutai Csaba, a kulturális bizottság fideszes tagja azt indítványozta, hogy a következő bizottsági ülésen szerepeljen a napirendi pontok között egy új albizottság alakításának kérdése, tehát vélhetően megkísérlik leváltani Novák Elődöt, amiért ő szemükre merte vetni az obstrukciót.
(MTI nyomán)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready