2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:34 Egy százhalombattai Fodor Gabriella-szavazót találtak Budaörsön15:48 Több gázt Ukrajnának: egy magyargyűlölő weboldal listázza a magyar állampolgársággal rendelkező kárpátaljaiakat15:16 A Jobbik leendő koalíciós partnerének egyedüli társelnöke szerint Orbán alkalmatlanná vált14:34 Terrortámadás Iránban: a perzsák meglepő módon a Moszádot és Amerikát gyanúsítják - eddig 24 halálos áldozat14:16 Nem szép dolog a rácoktól, hogy így elhanyagolták a nagybecskereki kórház eszközbeszerzését, de kivételesen elnézzük13:47 A Jobbik kezdeményezné Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez13:24 Ez még csak egy kis ízelítő az őszből, a jövő héten még rosszabb idő várható - nyugaton többek között Ali pusztít12:53 Halálos balesetek sora a Dunántúlon12:35 Egy tűzoltóautó és három autó ütközött össze Budapesten - a Szilágyi Erzsébet fasort lezárták12:13 Elsüllyedt egy migránstaxi Libanon partvidékén11:42 Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát11:15 Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában10:53 A pénzügyi szektorban nőttek legkevésbé a keresetek, de talán nem kell gyűjtést szervezni az ott dolgozók számára10:38 A Dunába esett egy zavart férfi az Erzsébet hídról10:09 Kiégett egy pelletgyártó üzem Gárdony és Zichyújfalu között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Zászlót bontott a Jobbik Ifjúsági Tagozata Budapesten, a XVIII. kerületben is

2011 márciusában a Jobbik országos Ifjúsági Tagozatának zászlóbontása után a XVIII. kerületben is hivatalosan megalakult az Ifjúsági Tagozat.
2010 októberében egy tucat fiatallal kezdetét vette a betyár IT helyi működése. A célunk akkor és most is az, hogy egy fiatalos, összetartó társaságot alakítsunk ki. A kultúránkat és hagyományainkat kirándulásokkal, kézműves foglalkozásokkal, lovaglással, íjászattal, színházlátogatással, előadásokkal, illetve egyéb szabadidős foglalkozásokkal egybekötve együtt még jobban megismerhessük.
Feladatunknak érezzük, hogy Magyarország számára tettre kész fiatalokat neveljünk ki, legyen szó a magánéletről, a civil közéletről, vagy a szakmai fejlődésről. Fontosnak tartjuk továbbá a következő politikai generáció kinevelését és oktatását a Jobbik Magyarországért Mozgalom segítségével a haza számára.
Ez év április 14-én dr. Staudt Gábor budapesti elnök és országgyűlési képviselő hívó szavára a kerület nemzeti érzelmű ifjaival összegyűltünk és megalapítottuk a Budapest XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozatot. A tíz alapító tag Gyenge Károlyt választotta elnöknek egy éves időtartamra.
A jelenlegi rendszernek szüksége van ránk, határozott identitástudattal rendelkező, testében-lelkében egészséges fiatalokra. Fiatalként belelátunk olyan generációnkat érintő dolgokba, problémákba, amelyeket az idősebb generációk, szüleink, nagyszüleink nem érthetnek. Bebizonyítjuk, hogy a magyar ifjak összetartanak minden körülmények között, éljenek határon innen vagy határon túl.
Ha kész vagy belekezdeni életed legnagyobb kalandjába és nem múltál még el 30, de a 14 éves kort betöltötted, akkor jelentkezz, mert miénk a jövő!
Budapest XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozat
(Kuruc.info)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready