2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Igazán menők voltak a Tápióbicskén "gengszterkedő" fővárosi fiatalok21:53 A rabbi szerint a kereszténység bálványimádás, megérdemeltük a Notre-Dame leégését21:01 Nem övezte valami nagy érdeklődés az észak-macedóniai elnökválasztást - második fordulót kell tartani20:14 Pszichológia és reklám: alattomos erővel veszi célba agyunkat a neuromarketing19:46 Zsidóváltás Ukrajnában: a humorista tönkreverte a csokigyárost18:59 Több rendszámmal is próbálkozott egy bélapátfalvi férfi, de egyik sem volt az igazi18:10 Lassan minden csomag mellé kell egy rendőr Ferihegyen17:51 Moszkva továbbra is kész német és francia megfigyelőket fogadni a Kercsi-szorosban17:09 Húsvéti robbantássorozat: katolikus templomokat és szállodákat sújtottak véres merényletek Srí Lankán17:04 Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében16:33 A hit magánügyek közé száműzése a baloldali, liberális, szocialista, nemzetközi eszmékből jött15:49 Erdélyi turnéra indulnak a Fölszállott a páva versenyzői15:01 Az MTVA feljelenti Sargentiniéket egy lopott kampányvideó miatt14:28 Még két napig gyűjthetnek ajánlásokat a pártok13:56 Ezeken a településeken rossz a levegő minősége
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Rendőrbűnözés ::

Egyenruhás bűnözés Sáregresen

Reklám

Döbbenettel értesültem egy Sáregresen történt rendőri túlkapásról, amellyel Pogány László sáregresi lakos kereste meg a Jobbikot. Mivel László nyíltan ki mer állni és harcolni is az igazságért, vállalta, hogy nevét és egyéb személyes adatát is nyilvánosságra hozzuk.
Az 52 éves, a faluban megbecsülésnek örvendő autószerelő 2011. december 1-jén délután hazafelé tartott autójával. Amikor a házának a bejárójához ért, megcsörrent a mobiltelefonja, és amint befordult és a leparkolt a hídra, felvette a telefont. Kiszállt, hogy amíg beszél, kinyissa a kaput. Akkor lett figyelmes egy rendőrautóra, amely pár méterre a házától az út szélén állt. M. I. sárbogárdi rendőr kiszállt, odament hozzá, igazoltatta, majd közölte vele, hogy szabálysértést követett el, mert vezetés közben mobiltelefonált, ezért 3000 forintra bünteti. László nem ismerte el a szabálysértés tényét, erre a rendőr agresszív módon, válogatott obszcén sértegetésekkel szidalmazni kezdte, valamint a kutyáit is le akarta lőni. A szóváltásnak az lett a vége, hogy M. I. rendőr társával berontott az udvarra, és saját szóhasználata szerint a „vén szarost” bilincsbe verve vitte el, egy másik rendőr segítségével. A rendőrautóban történő további verbális megaláztatások után László közölte, hogy panaszt fog tenni ezért a bánásmódért, mire M. I. közölte, hogy már több hasonló ügye is volt, eggyel több, vagy kevesebb, nem számít. Az eset után Pogány László panaszt tett M. I. rendőr ellen. László elmondta, hogy soha semmilyen összetűzése nem volt a rendőrökkel, és a 3000 forint kifizetése önmagában nem jelentene neki gondot, viszont egyetlen forintot sem hajlandó kifizetni, ha igazságtalan ellene a vád, valamint úgy érzi, hogy mint törvénytisztelő állampolgárt súlyosan megalázták és a becsületébe gázoltak.
Mivel a történet sajnos nem egyedi eset, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében elítélek minden rendőri túlkapást, a lakosság felesleges zaklatását, a rendőri önkény és a rendőregyenruhás bűnözés minden formáját. Nem először adok hangot annak Fejér megyében, hogy a rendőrségnek nem elfogadható a hatékonysági mutatója a bűnüldözés, a felderítés és egyes speciális bűnözői csoportokhoz köthető bűnözési formák terén. Sajnos visszatérő jelenség, hogy ezen terület hatásfokának javítása helyett a magyar emberek adóját a lakosság felesleges zaklatására, valamint – a rendőrség számára sokkal jövedelmezőbb módon – sarcolására használják, akár mondvacsinált okokkal is. A Jobbik Fejér megyei elnökeként azt várom el az illetékes rendőri vezetéstől, hogy a fentihez hasonló, méltatlan viselkedést elítélik, M. I. rendőr jogviszonyát felfüggesztik, mivel szégyent hozott a tisztességes rendőri munkára, és a cselekmény súlyának megfelelő büntetést szabnak ki rá. Emellett újfent tolmácsolom a magyar emberek azon reményét is a rendőri vezetés felé, hogy az emberi életet veszélyeztető, garázda bűncselekményeket féken tartó, az egyéb súlyos bűncselekményeket megelőző, a lakosság testi és vagyoni biztonságát garantáló intézkedésekre sokkal nagyobb hangsúlyt helyeznek.
Árgyelán János
a Jobbik Fejér megyei elnöke
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready