Sikeresen megörökölte az MSZP nyugdíjas és ahhoz közelítő agyhalottainak egy jó részét a Demokratikus Koalíció - derült ki az új antimagyar párt mai rendezvényén. Az újabban Eörsi Mátyással "erősítő" alakulat elnöke, Gyurcsány Ferenc három napon keresztül provokálta a miskolciakat avasi jelenlétével, majd lakossági fórumon kívánta megismerni azokat, akik még hisznek neki Miskolcon.

A rendezvényen a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata méltóságteljesen, egy táblára felírt üzenettel kívánta emlékeztetni a volt miniszterelnököt regnálásának következményeire. Az "Elloptad a jövőnket!" illetve a "Kilövetted a szemünket!" mondatok súlyát azonban sem a bukott diktátor, sem hallgatósága nem tudta elviselni.

Ennek jeleként Gyurcsány egy 19 éves lány kezéből csavarta ki a táblát, miközben a döntően időskorú hallgatóság, valamint a miskolci cigány kisebbségi önkormányzat szintén jelen lévő szóvivője szitokszavakkal és rágalmakkal illette valamennyi fiatalt. Közülük két fiút megrugdostak és vízzel öntöttek le - tájékoztatta szerkesztőségünket a miskolci Jobbik.

Videó az egyik jelenetről:
Frissítés: Újabb videó: kommunista nyugdíjas a fiatal lánynak: "Rohadjál meg!"
(Kuruc.info, kép és videó: Északhírnök.hu)