2019. március 23., szombat, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:39 A temerini fiúk több év börtönt kaptak, mint a szerbiai IÁ-toborzók22:12 Újabb két palesztint lőttek agyon izraeli katonák a Gázai övezet határán - a zsidócsahos "magyar" kormány falazott nekik21:45 Fejlevagdosó IÁ-Rumcájsz a Budapesten elfogott szír férfi21:37 Azt hihették, szakít az anyag, de már a valóság volt: fejreállt a lopott autóval egy drogos váci testvérpár21:21 Iszlamista terrortámadás előkészítése miatt vettek őrizetbe 11 szalafistát Merkelisztánban20:56 Észak-Korea elleni szankciókat vont vissza a Kim-kedvelő Trump 20:25 Ismét utcára vonulnak a sárgamellényesek: tűzparancsot kaptak középületeket védő katonák19:44 Beismerte tettét az utrechti nem terrorista19:30 Menetrend szerinti zsidó bosszú: elveszítheti világörökségi státuszát a belgiumi Aalst város karneválja18:57 "Azt nem mondhatom, hogy csak így tovább, fiúk…"18:40 Kuruc.info a Twitteren: várjuk olvasóinkat! - Az Instagramról gyorsan kitiltottak minket a szólásszabadság-hívők18:24 A muszlimölelgető új-zélandi miniszterelnök asszony a Twitteren kapott egy kis kedveskedést18:01 Győzött a munkavállalói összefogás: íme a Hankook-sztrájk segítségével kiharcolt megállapodás részletei17:39 Tolató tehergépkocsi gázolt halálra egy nőt Hajdúsámsonban17:02 Szijjártó Budapesten dubajozott: jöhetnek az ösztöndíjasok az Egyesült Arab Emirátusokból is
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Lotyónak nevezték a kisgyermekes Dúró Dórát Gyurcsány nyugdíjasai

Amint arról beszámoltunk, szerda délután Gyurcsány Ferenc lakossági fórumán verbálisan és tettlegesen is bántalmazták azokat a jobbikos fiatalokat, akik csendben, néhány felirat segítségével nyilvánítottak véleményt a volt kormányfő rendhagyó miskolci látogatása kapcsán. Az eset után egy nappal Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke tájékoztatta a sajtó képviselőit.
A politikus szerint rendkívül visszás és tragikus, hogy Gyurcsány Ferenc mind a mai napig szabadon provokálhatja a magyar vidéket azáltal, hogy politikai tőkét próbál kovácsolni az általa előidézett nyomorból. Erre a provokációra reagáltak szerdán a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozatának egyetemistái, akik békésen és méltóságteljesen szembesítették Gyurcsány Ferencet a társadalom döntő többségének véleményével – mondta Szegedi hozzátéve, a volt miniszterelnök, bár magát demokratának titulálja, mégis – hűen önmagához – diktátorként reagált a szabad véleménynyilvánítás eme kulturált formájára akkor, amikor kitépte a fiatalok kezéből a miskolciak üzeneteit.
A Jobbik elnökhelyettese emellett jelzésértékűnek tartja, hogy a magát nyugatos és modern pártnak valló Demokratikus Koalíció szimpatizánsai az egyik 19 éves lányt, valamint a helyszínen jelen se lévő jobbikos országgyűlési képviselőt, a kisgyermekes édesanya Dúró Dórát „lotyónak” nevezték, a többi fiatalt pedig szitokszavak közepette megrugdosták. „Ez a balkáni magatartás hűen tükrözi, hogy a DK Magyarország legszélsőségesebb, legkirekesztőbb pártja” - fogalmazott a képviselő, aki tájékoztatott arról is, hogy a párt miskolci ifjúsági tagozata csütörtökön megtette a feljelentést becsületsértés, valamint garázdaság elkövetése miatt.
Ezt követően Szegedi Csanád felkérte a kormányt, tegyen lépéseket azért, hogy a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett milliárdos balliberális kör nyerje el végre méltó büntetését, a magyar önkormányzatok pedig nyilvánítsák Gyurcsány személyét persona non grata-nak.
Bár Miskolc fideszes vezetése az erre irányuló jobbikos indítványt nem merte felvállalni, két önkormányzat ezt már most megtette: Juhász Oszkár, Gyöngyöspata, valamint Fülöp Erik, Tiszavasvári nemzeti radiális polgármestere ugyanis jelezte, következő testületi ülésükön előterjesztik a javaslatot.
A sajtó azon kérdésére, hogy vajon Gyurcsány tervez-e a jövőben a miskolcihoz hasonló akciókat, Szegedi elmondta, nem kíván belelátni a bukott kormányfő fejébe, de ha további provokatív lépéseket tesz, a Jobbik, ahogy azt most is tette, úgy ezután is ki fog állni a jóérzésű magyar emberek érdekeiért.
(Borsvezér.info nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready