Tisztelt Szerkesztőség!
Néhány nem túl közismert információt szeretnék Boross Péterről közölni, akit mostanában elég rossz bőrben látni. Jó lenne, ha addig, amíg még eszénél van, nyilvánosságra kerülne az alábbi néhány adat:
Hogy ki is valójában ez az ember, az innen részben megtudható. De hát persze nem minden. Nyilván kétkezi családból származik, apja erdész volt, aki 97 éves korában háztartási balesetben halt meg (ld. a mellékletben), tehát jó géneket kaphatott a fia. 
Az szóbeszédből is vélelmezhető, hogy ex-miniszterelnökünk nem teljesen makulátlan. 20 évvel ezelőtt lövöldözött a belvárosban egy begolyózott ávós tiszt, nevezett Pudleiner Gyula, aki utána már börtönben halt meg. Korábbi gyilkosságok is száradtak a lelkén, amelyek indítékai nem derültek ki, de mivel jó ismerősei voltak az áldozatai, ezért korábbi politikai kapcsolatok miatt lehetett az emberölés (pl. hogy ne beszéljenek). Pisztolyt pedig a Boross család fegyverboltjából lopott. Na most fegyverboltból finoman szólva is nem egyszerű csak úgy elcsenni pisztolyt és hozzá való lőszereket egy épeszű embernek sem, nyilván mint régi jó ismerős lehetett ott Pudleiner, megbíztak benne. 
A következő információkat pedig egy néhai rokonom hagyta rám, aki Boross Péterrel együtt dolgozott. Adatokkal alátámasztani nem tudom, de igaz kell hogy legyen, volt hozzátartozómat ismerve. Nem szeretném, ha elvesznének az alábbiak, ezért leírom: 
Boross életrajza szerint a Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalatnak 1971-ben lett a vezetője. De hogy miként, arról már nem szól a történet. Elődje egy zsidó ember volt, Hidvéghy (de lehet, hogy Hidvégi) Jenő, aki Hymanról magyarosított. Halálával vette át Boross a vezetői posztot. Hidvéghy nem természetes halállal halt meg. Boross Péter hathatós közreműködésével kénytelen volt öngyilkosságot elkövetni (talán ciánkapszulát kapott, de ezt nem tudom biztosra). Boross ugyanis feldobta elődjét, aki amúgy tisztességes ember volt, és nem volt nagyobb bűne akkor, mint más magyar állampolgárnak. Mindössze annyit tett, hogy hivatalos külföldi kiküldetése során becsempészett a határon kisebb csecsebecséket. Boross Péter soha nem volt tagja az MSZMP-nek, de benyalt oda rendszeresen, ezt is jelentette. A párt felkínálta Hidvéghynek, hogy elkerülheti a meghurcoltatást és a botrányt, ha likvidálja magát, ő pedig kénytelen volt élni vele. 
Boross az életrajza szerint 1992-ben lépett be az MDF-be. Ismeretsége, kapcsolattartása amúgy Antall Józseffel sokkal régebbi. Háttérből próbált vele (is) titokban szervezkedni, évtizedeken át igyekeztek megfigyelni őket. Hogy pontosan mit terveztek már az elejétől, arról szintén nincs információm, vélelmezhetően mint ellenzék próbáltak színre lépni.