2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története21:40 A horvát Marija Pejcinovic Buricot választották az Európa Tanács új főtitkárának21:13 Nem csak Harry degenerált: Vilmost egyáltalán nem zavarná, ha a gyerekei ferde hajlamúak lennének20:55 Hollandia a lehetőségek országa: tőlük még 2019-ben is ki lehet sajtolni némi holokárpótlást20:33 Puzsér nem tud választani Tarlós és Karácsony közül, ezért ő is elindul20:02 Trump: Németország erőtlen, a kínai gazdaság összeomlóban, egy Irán elleni háború pedig nem tartana sokáig19:45 Döntöttek a Fidesz fővárosi polgármesterjelöltjeiről19:21 Belátták, hogy botorság volt a szijjártói "tudomásul vétel": mégsem engednénk az úzvölgyi temető államosítását18:47 Németh Zsolték "ukrán barátaink" miatt nem szavazták meg az oroszok visszavételét az ET-közgyűlésbe18:39 Ez már nem jött össze Gyurcsánynak: Karácsony nyerte az előválasztást18:06 Tanulnak a cigányok a liberális "jogvédőktől": Kamarásék szeretnék betiltatni a cigánybűnözés szót - és a pártot is, amely ezt használja17:25 Úgy tűnik, be kellene érni az égő cigarettás-elektromos rendszeres magyarázattal Notre-Dame-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

"Ahol két zsidó összefog egy keresztény, nyolcgyerekes család ellen, akkor annak annyi" - olvasónk segélykérése

Reklám

Olvasónk kisemmizésének története:
A történetünk 2011. januárjában kezdődik, amikor egy tartozás fejében, ami 13 600 000 Ft volt, egy általunk nem éppen kedvelt faj egyik szélhámos embere, egy általa igen „furmányos-izraelita” módszerrel megszerezte egy helyi (szándékosan nem írom, hogy hol!) család házát, egy 10 millió forintos kölcsöntartozás fejében. Illetve ennek fejében, amit ő nyújtott, szerezte meg a család házának hasznosítási- és bérbeadási jogát. Így adta ki nekünk határozatlan idejű bérleti szerződéssel, mondván két legyet üt egy csapásra. Megszabadul tőlünk és a ház szintén „fajtiszta” lakóitól és a tulajdonostól is! Ehhez képest mindkettőnket behúzta a csőbe, rendesen!
Korábban a Magyar Labdarúgó Szövetségben dolgoztam, és sajnos a Kisteleki-érában évekig hitegettek. Ennek a tartozásnak az összegét vásárolta meg az izraelita születésű adó- és áfacsaló bajkeverő, s hitegetett, hogy segít lerendezni a családunk sorsát. Hát elintézte. Így kaptuk meg a házat, a tartozás lelakásának függvényében. Mivel ennek a háznak a bérleti és hasznosítási jogát megszerezte egy szintén zsidó családtól. És tudja, ahol két zsidó összefog egy keresztény, nyolcgyerekes család ellen, akkor annak annyi...
A házat már korábban is kiadták, nem tudom ennek a történetét, de az biztos, hogy a korábbi lakók számláit, tartozásait az összes közműre, és a ház lelakottságát is mi hoztuk helyre. Erről órákig lehetne regélni! A fűtésrendszertől kezdve, a gázig, a kémény építéséig, a dugulások töménytelen elhárításáig, a törött üvegek kicserélésén túl a szigetelésekig. Ez több millió forintunkba került a közel négy év alatt! Nem is tudom, hol folytassam hirtelen és hol is soroljam, mert lenne miről! Elég az hozzá, hogy a tulajdonossal interneten felvettük a kapcsolatot, mert szerettük volna a helyzetről tájékoztatni és elmondani neki mindent, erre inkább ellenség lettünk, pedig mi akkor már hat gyerekkel és katolikus, keresztény háttérrel álltunk és állunk hozzájuk, mert szerettük volna megvenni a házat. Mert kaptunk egy olyan ígéretet is, hogy erre majd sor kerül, mert a bizonyos bérletbe adó cég azt állította többször is, hogy a család 10 milliós tartozását ránk engedményezik, s akkor már nekünk fognak tartozni és nem nekik, s akkor így könnyebben meg fogjuk tudni venni majd tőlük a házat. Hát nem hogy megvenni nem tudjuk, tudtuk, még a 13 600 000 Ft-ot is bottal üthetjük, mert le sem laktuk a harmadát sem, de még a házra költött közel 2 500 000 Ft-ot is bottal üthetjük! Mert egyszer csak, nem tudni mitől vezérelve, a kedves tulajdonos hölgy megfenyegetett minket, és külön az egyik gyerekünket is, majd másnap a tulajdonos úr átmászott zárt kerítésen a házba és az E-ON két „szakemberével” leszereltette a két villanyórát! Három héttel a nyolcadik gyerek születése előtt, a tél derekán, így a fűtés is ugrott! A következő nap hajnalra betört a házba és lecserélt minden zárat, mely után feljelentést tettünk, őt pedig előzetes letartóztatásba helyezték önbíráskodás és magánlaksértés miatt. A rendőrségen derült ki, hogy a hátunk mögött a mi érvényes bérleti szerződésünket trükkös módon kijátszották, így ellehetetlenítve minket.
Azóta anyósoméknál húztuk meg magunkat egy lakótelepi panellakás hatodik emeleti, 60 nm-es lakásának egyik szobájában, hatan egy ágyban, szép élet… Azóta folyamatos keresésben vagyunk, s találtunk is egy átmeneti lakást, ahol most már szépen lassan el is vagyunk, ám a továbblépéshez segítségre van/lenne szükségünk! Mert hiába írtam a helyi önkormányzat összes képviselőjének, alpolgármestereknek, polgármesternek, a helyi országgyűlési képviselőnek, számtalan médiának, tv-nek semmi segítséget nem kaptam, kaptunk! Sajnos 2006. december 23-án már a devizaügyből kifolyólag a csodás emeletes házunkat az oligarchamaffia lenyúlta, így azóta éljük ezt az életünket, de csak előre nézünk és nem vissza! Közben, 1 héttel a várt időpont előtt megszületett a családunk legifjabb tagja is, akit nagy szeretettel vártunk minden nehézség ellenére, mert minden gyermek egy hatalmas ajándék és kincs! Ezt mindig így gondoltuk, akkor is, amikor elterveztük közel 21 éve, hogy nyolc gyermeket szeretnénk! Bízom benne, hogy a kedves olvasók együtt éreznek velünk és a nyolc csodás gyerekünkkel! Természetesen részleteket a szerkesztőségen keresztül nagy örömmel közlök, s küldök képet, bizonyítékokat, iratokat is!
Amennyiben a kedves olvasóknak ötletük, segítségük lenne, bármilyen formában nagy örömmel vennénk, mivel már más médiában nem bízunk! Ezt azért is írom, mert az elkövetkező évszázadokban hitelt – a fent leírt oligarchamaffiás történet miatt - ebben az országban nem fogunk tudni felvenni, saját erőnkből pedig képtelenek vagyunk hosszú távon, végletesen megoldani a jelenlegi helyzetünket.
A bankszámlaszámunk a következő, az esetleges adományokhoz:
OTP-s számlaszám: 11773360-01003745. A számla anyósom, Rodler Győzőné nevén van, mivel nem szeretnénk, ha ez is illetéktelenek kezében landolna!
IBAN: HU 1177 3360 0100 3745
BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB
Nevünk, címünk, elérhetőségünk a szerkesztőségben!
Privátban természetesen a kedves emberek nevét, telefonszámát is megadom, hogy akik egy-két jó szót mondanának nekik, akkor ezt is meg tudják tenni!
Frissítés a tamáskodók kedvéért
A fenti írást az alábbiakkal egészíteném ki, mellékelve a nyolc gyerek fényképét is.
A nevem Fedor János, a feleségem Fedor Jánosné, Rodler Klára. Mindkettőnket megtalálnak, megtaláltok a Facebookon is! Ott mindenki mindent elolvashat rólunk! A gyerekek pedig a Bernadett, Bence, Balázs, Barbara, Boglárka, Borbála, Bíborka és Barnabás nevet kapták a keresztség szentségében. Illetve utóbbi még csak most fogja kapni, ugyanis két hete született. Sajnos pár napja a székesfehérvári Szent György Kórházat nyomja vírusos tüdőgyulladással, de lassan ő is itthon lesz.

Először is se cigányok nem vagyunk, se felelőtlenek. Minden gyerek tervezett volt, ám sajnos arról nem tehettünk, hogy eddig mindig ilyen helyzetekbe kerültünk. Eddig. Mert most már változtatni szeretnénk ezen, s az izraelita közegtől szeretnénk egyszer s mindenkorra megszabadulni és saját lábon élni! A történet minden szava igaz, melyet akár telefonon is meg tudok bárkinek erősíteni, természetesen minden hivatalos papírral mellékelve, ügyvédekkel alátámasztva! Semmi sem túlzott, semmi sem kreált a történetben, történetünkben. Székesfehérváron élünk. A telefonszámom: 06-30-650-85-53. A másik „két” félről (a kisemmiző zsidókról - a szerk.) nem igazán szeretnék itt, ilyen formán írni, mert nem szeretnék további perek elébe nézni, abból ugyanis, főleg kártérítés formájában van elég!
Ha bárkinek bárminemű kérdése van, akkor nagyon szívesen állok rendelkezésre. Azonban a rosszindulatú megjegyzéseket és a mindenféle áskálódó beírásokat hagyjuk, mert ebből tele a padlás. Mi is, Szent Pállal csak előre nézünk és nem hátra! A mában élünk és a jövőt építjük, s töltekezünk a nyolc csodálatos gyerekünkből. Én valóban segítségek, ötletet, lehetőséget kértem és nem rosszindulatú megjegyzéseket! Senki nem ismeri a gondjainkat és problémáinkat, csak mi. Nem kell kreálni, kitalálni azokat. Azokat legyen szíves mindenki tartsa meg magának! Keressen bárki akár az e-mail címemen is: fedorjancsi@gmail.com, s nagyon szívesen állok bárki rendelkezésére. Így is csak hálával és köszönettel tartozom a szerkesztőségnek, hogy így, ilyen formán lehetőséget kaptam, kaphattam. A cikkben található 11773360-01003745-ös bankszámlaszám anyósom, Rodler Győzőné nevén van, ugyanis a kedves izraelita közeg már mindenféle jogokkal vitt el pénzeket a mi, saját bankszámlaszámunkról!
Köszönettel és tisztelettel,
Fedor János
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready