Sokan Európa fővárosaként emlegetik Brüsszelt az uniós intézmények miatt. Nem is tévednek sokat, a helyi állapotok, főleg ami Cureghem negyedet illeti, nagyon jól megmutatják, hogy hová tart gőzerővel az egész önsorsrontó kontinensünk, hála az uralkodó, magát liberálisnak tartó "értékrendnek". Az alábbi képes beszámoló egyenesen Brüsszelből érkezett.
Brüsszel Cureghem negyedébe érve először azt vesszük észre, hogy egyre kevesebb a fehér ember, azok is főleg turisták. Míg a helyi őslakosság napközben dolgozik, a bevándorlók többsége olcsó kávézókban vagy az utcán múlatja az időt. A kirakatokat az arab nyelvű könyvek uralják, sok helyen már latin betű sincs. Mintha Bejrút vagy Kairó belvárosába csöppentünk volna.
Zoom
Zoom
Zoom
A boltok, üzletek, szalonok szintén az arab vagy néger lakosságot próbálják becsábítani, tonnányi arab országokból származó áruval, arab vagy néger tulajdonossal és személyzettel.
Zoom

Zoom
Egy helybéli hírforrásunk szerint Brüsszel városában már alig lehet disznóhúst kapni, és a vegyes vallású iskolákból száműzték a disznóhúst, hogy ezzel is az iszlám bevándorlók kedvére tegyenek. Itt már a fehér, európai származású lakosság kénytelen integrálódni a bevándorló többségű városnegyedek kultúrájába és szokásaiba. A hentes üzletágat jórészt arabok uralják, ahogy a gazdaság számos más ágazata is már az ő kezükben van.
Zoom
A gazdasági hatalomátvétel újabb lépése: arab bank arab ügyfeleknek az arab negyed közepén, Brüsszelben.
Zoom
A bevándorlók gazdasági és kulturális terjeszkedése mellett jelentős szerepe van a vallásnak is. A keresztény templomok kiüresednek, lepusztulnak, az iszlám imaközpontok, mecsetek nyílnak és virágoznak. A szekularizált, már-már materialista Európa szellemi fronton máris hátrányban van.
Zoom
A cureghemi negyed környékén, a főtér felé számos példáját találjuk a nyugati liberális kultúra más vívmányának is: a melegbárok és egyéb fertők tucatja várja a saját nemükre gerjedőket. Már ettől a kettőtől is hányingerünk lett, ezért nem csináltunk több képet. A póló felirata: "Meleg vagyok. És akkor mi van?"
Zoom
Zoom
Zoom
A palesztin kendő jól megfér a tömeggyilkos kommunista Che Guevarával, együtt hirdetik az európai értékeket.
Zoom
Az utcák szemetesek, koszosak, büdösek, mindenhol, ahol bevándorlók laknak. Itt legalább nagyjából egy kupacban van a szemét, de ez legtöbb helyen nem így van.

Cureghem negyed közepén találtuk ezt a "telepet". Magas fal, a fal tetején kerítés, a homlokzati táblán egy géppisztoly rajzolata. Vajon paintballedzéseket tartanak benn a helybéliek?
Zoom
Cureghem negyed szerves része a koldusmaffia, akiknek általában oláh cigányok a képviselői és áldozatai. A koldusokat lefüggönyözött vagy pléddel eltakart autókból irányítják a "menedzserek".

Erdélyi kreolbőrű muzsikus "szomszédaink" is jól érzik magukat a multikulti környezetben.
Zoom
Egy jellemző utcakép. Időnként olyan, mintha Bejrútban lennénk, időnként pedig mintha Nairobiba vagy Mombasába csöppentünk volna. Ez a kép az utóbbi életérzést tükrözi.

Döbbenetes kép, de aki Brüsszelben jár, kénytelen megszokni: nemcsak Cureghemben, hanem egész Brüsszelben minden állami épületet és nagyobb hivatalt, még az EP és a Régiók Bizottsága épületeit is golyóálló mellényes, géppisztolyos belga katonák őrzik. Vajon mitől félnek ennyire? Nem, biztos nincs köze a befogadó társadalmak felé olyannyira hálás iszlamista bevándorlók futószalagon érkező merényleteihez.

(Kuruc.info)