2019. február 17., vasárnap, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:34 Binjámin Netanjáhu következmények nélküli baklövései az Irán-ellenes varsói szeánsz idején17:55 Aszad üzent a kurdoknak: "Az amerikaiak zsebre teszik önöket, és csak eszközök lesznek egy alkuban"17:49 Gyilkosság Zuglóban: halott férfit találtak egy autó első ülésén17:06 Perzsa, kínai és orosz hackerek szabotázsakcióitól kell most félni Németországban16:50 Nőtt Oroszország aranytermelése 16:28 Ukrajnának idén 15 milliárd dollár államadósságot kell rendeznie16:03 Iráni külügyér Európának: aki Washington árjával szemben szeretne úszni, nem kerülheti el, hogy vizes legyen15:46 Vicces, mikor Zuckerbergék sorosoznak, de esélytelen leállítani a Facebook pénzcsináló adatporszívóját15:18 Az orosz Gazprombank zárolta a venezuelai állami olajipari vállalat számláit14:42 Riogatásnak szánta az antifa, de reménykeltő: a britek harmada számára fenyegetés az iszlám14:26 A hazatérés napjára emlékeztek Somoskőújfalun13:54 Radikális jobboldali párt is bekerülne a spanyol parlamentbe az előrehozott választások nyomán13:33 Airbus-alelnök: katasztrófa, amit a Brexit ügyében a politika művel13:07 Belenyúlok a méhkasba12:44 A casco kátyú ellen nem véd
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Friss hírek ::

Szavazásunk miatt olvasói panasz + válaszunk

Kedves Barátaim! Legújabb, szavazásra bocsátott kérdésetek (Ki a legtökösebb fenegyerek?) elég szerencsétlenül osztja meg az olvasói tábort, mivel ez a négy hõs (Budaházy György, Novák Elõd, Tomcat és Toroczkai László) egyaránt és egyformán méltóak a nemzeti radikális oldal megbecsülésére, és õk négyen gyakorlatilag a nemzeti radikális oldal vezéralakjai (meg persze Vona Gábor).

Ezért az a kérdés, hogy közülük ki a legtökösebb, leginkább elismerésre méltó, körülbelül olyan, mint hogy „Kit szeretsz jobban? Apát vagy anyát?" Õk négyen (+ Vona) együtt alkotják a nemzeti radikális érzelmû tábor vezérkarát, ezért mindannyiójukat szeretnünk és becsülnünk kell, nem pedig a jelenlegi parlamenti férgek módszere szerint efféle, megosztó kérdésekkel gyengíteni az igazi nemzeti irány követõinek összetartását.

Barátsággal:
Münzberg Mihály
(Nyíregyháza)

A Kuruc.info válasza: Augusztus végén politikusok (Morvai, Orbán, Patrubány, Vona) közül lehetett választani portálunkon, akkor nem volt ilyen kritika, most több is. Pedig ez most kevésbé komoly téma, ez a játék nem vérre megy, a kérdés stílusából is látszik. Õk magunkfajta pesti srácok, inkább csak egy poénnak fogják fel a szavazást. Mi ezzel is buzdítani kívánjuk õket hasonló, gyakran egyszemélyes "kamikáze" akciókra.
Miért ne lehetne valakinek egyik szimpatikus(abb), míg a másik akár nem? Portálunkon ráadásul nincs politikailag érinthetetlenek kasztja, mindenkit érhet kritika is, ez segítheti a fejlõdést. A betokosodott agyúaknak inkább A jó fideszes kézikönyvét ajánljuk. Aki pedig nem tudna választani, hát segítünk egy-egy akciójuk felidézésével: Budaházy hülyét csinált a rendõrökbõl, Novák hívatlanul felszólalt az Országgyûlésben, Tomcat beszólt DJ Urcsánynak besurranva sajtájára, Toroczkai egyszemélyes tüntetéssel borzolta a tótok kedélyét.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready