Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Már a babákra is nyomul az "elüldözött" CEU?

Reklám

Olvasónk írja:
Tisztelt Kurucok!
Név nélkül fel szeretném hívni a figyelmeteket a csatolmányban szereplő, a babánk nevére (baba neve, gondviselőjének címezve) érkezett levélre, ami megérhet egy figyelemfelhívó cikket, ugyanis nagyon úgy tűnik, így próbálják megkörnyékezni a gyanútlan szülőket. A buzipropaganda mellett már a babákra is fáj a foguk?
Felhívnám a figyelmeteket többek között a következőkre:
- A "szegény, üldözött, betiltott" CEU-nak nem más, mint a Belügyminisztérium adja ki a személyes adatokat a levél szerint "részletes és alapos felülvizsgálatot" követően, kutatási célra! Rendben van, hogy a Belügyminisztérium az érintettek értesítése és jóváhagyása nélkül kiadja az adatait? A Belügyminisztérium a CEU-t tudományos kutatásra alkalmas partnerként kezeli és ilyen módon segíti?
- Valószínűleg tudják a baba születési dátumát is, mert olyankor érkezett a levél, amikor már abban a korban van, amikor vizsgálható a viselkedése.
- Úgy tűnik, a szcientológusokhoz hasonló módon (pl. hazugságvizsgálóhoz hasonló bohóckodás), ártalmatlannak tűnő "kutatással" gyűjtik az adatokat és szűrik ki a céljaikhoz felhasználható agymosott szülőket. Ezzel egyrészt gyaníthatóan jobb színben próbálják feltüntetni a CEU-t, másrészt akár megmozdulásokhoz is mozgósítható hasznos idiótákat toborozhatnak, harmadrészt pedig rettentő hasznos tanácsaikkal akár a gyenge szülőket befolyásolva a gyermekük nevelésébe is beleavatkozhatnak majd a transz- és egyéb buzipropagandájuk irányába, melyről több cikk is született már a Kurucon.
További sok sikert!
Egy hűséges olvasótok
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready