Olvasónk írja:
Tisztelt Kurucok!
Név nélkül fel szeretném hívni a figyelmeteket a csatolmányban szereplő, a babánk nevére (baba neve, gondviselőjének címezve) érkezett levélre, ami megérhet egy figyelemfelhívó cikket, ugyanis nagyon úgy tűnik, így próbálják megkörnyékezni a gyanútlan szülőket. A buzipropaganda mellett már a babákra is fáj a foguk?
Felhívnám a figyelmeteket többek között a következőkre:
- A "szegény, üldözött, betiltott" CEU-nak nem más, mint a Belügyminisztérium adja ki a személyes adatokat a levél szerint "részletes és alapos felülvizsgálatot" követően, kutatási célra! Rendben van, hogy a Belügyminisztérium az érintettek értesítése és jóváhagyása nélkül kiadja az adatait? A Belügyminisztérium a CEU-t tudományos kutatásra alkalmas partnerként kezeli és ilyen módon segíti?
- Valószínűleg tudják a baba születési dátumát is, mert olyankor érkezett a levél, amikor már abban a korban van, amikor vizsgálható a viselkedése.
- Úgy tűnik, a szcientológusokhoz hasonló módon (pl. hazugságvizsgálóhoz hasonló bohóckodás), ártalmatlannak tűnő "kutatással" gyűjtik az adatokat és szűrik ki a céljaikhoz felhasználható agymosott szülőket. Ezzel egyrészt gyaníthatóan jobb színben próbálják feltüntetni a CEU-t, másrészt akár megmozdulásokhoz is mozgósítható hasznos idiótákat toborozhatnak, harmadrészt pedig rettentő hasznos tanácsaikkal akár a gyenge szülőket befolyásolva a gyermekük nevelésébe is beleavatkozhatnak majd a transz- és egyéb buzipropagandájuk irányába, melyről több cikk is született már a Kurucon.
További sok sikert!
Egy hűséges olvasótok
Zoom